reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Asiacur - trzymam kciuki za nowego gino.. oby wreszcie zadbał o Ciebie
Devi - miło,że o mnie myślałaś... i też się cieszę,że mogłaby być to dziewczynka :-D
Neilaa - uff... dobrze,że jednak okazało się,że wszystko jest ok!!!

a mi została założona karta ciąży dzisiaj :-D:-D wow!!! jestem w szoku ,że moja lekarka wreszcie się obudziła i do mnie :'a to jeszcze nie mamy założonej??' bez komentarza...

Dzień zaliczam do bardzo udanych! miłego wieczorku Dziewczyny!

neilaa to fantastycznie, że lekarz miał dla Ciebie takie dobre informacje. Mam nadzieję, że u mnie z tego samego powodu bHCG było podwyższone :) Generalnie jestem spokojna, tylko czasami nachodzą mnie jakieś obawy o zdrowie maluszka, ale myślę, że to naturalne i dotyczy wszystkich oczekujących mam, że się martwią czasem o zdrówko swojego szkrabka.

U mnie leci 16 tydzień - czekam z niecierpliwością na ruchy no i przyznam, że na rozpoznanie płci również :zawstydzona/y: chociaż nie mam względem płci żadnych oczekiwań - to przez moją nieposkromnioną ciekawość - kto tam mieszka w moim brzuszku :-D

Dziewczęta czy jest może któraś z Bydgoszczy?

Gorąco pozdrawiam

Ja po dzisiejszej wizycie obiecałam maleństwu że już nie będę się tak denerwować tylko spokojnie czekać do wizyty i nie będę niczego sobie wmawiać. Co ma być to będzie, a stres niestety mnie czeka w marcu i kwietniu z powodu 2 obron na uczelni więc już mam wyrzuty sumienia że moje maleństwo też przez to będzie przechodziło.

Witam wieczornie :-)

Tak Was czytam i mogę Wam tylko pogratulować udanych dzisiejszych wizyt. Cieszę się bardzo, że każda z nas ma jak dotąd same dobre wieści o oby tak do końca :-)

Ja wizytę mam w piątek i już nie mogę się doczekać. Liczę, że mój gin potwierdzi wiadomość z USG genetycznego o dziewczynce :-)

dziewczynki gartuluje udanych wizyt:-)
Taycia-super wieści -w końcu worek z dziewczynkami się rozsypał:-D
Neila-gratulacje udanej wizyty:-)
asiacur-trzymam kciuki za dzisiejszą wizytyę:tak:

reklama
Dziewczyny super wiadomości
yahoo.gif

Neila szczególnie od Ciebie cieszą :-), oby tak dalej

Do góry