reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No same chłopy. Ja mam 2 koleżanki w ciąży*jedna bliźniaki" i one też chłopaków.
Maggi to już tuż tuż

Ale mnie ominęło przez 2 dni :szok: i widzę że póki co dominują chłopaczki :)

Ciekawe kto u mnie mieszka ?? może dowiem się już w poniedziałek

kasica, sagaa31, OliB - gratuluję malutkich mężczyzn :))))
i gratuluję wszystkich udanych wizyt wczorajszych i dzisiejszych - przepraszam że tak ogólnie ale nadrabiając 5 stron ciężko jest wszystko zapamiętać.

devi - wiem co czujesz, okropny niedosyt ale za tydzień pewnie ta cierpliwość zostanie Ci wynagrodzona z nawiązką :)

mośka - usg genetyczne nie jest regułą w 13 tygodniu, moja sis nie robiła i kilka moich koleżanek również nie, ale mnie lekarz zalecił i sama chciałam. Myślę że to zależy od lekarza i chyba od samej siebie. W 20 tyg. już powinno się wykonać

Gratulacje z udanych wizyt !!! To się chłopaki sypią.....ciekawe co mi mężuś zmajstrował tym razem :-D ja dopiero mam szansę 21 marca na płeć.....

Maggy29, Agulalula ja zamierzam rodzić w MSWiA. Mój gin jest tam ordynatorem więc inny szpital nie wchodzi w grę. Franka rodziłam w Dwójce, bo tam wtedy pracował.

Witam ! oj Długo mnie nie było :(:( ... Postaram aktywniej się udzielać :) !!! Mam nadzieje ze mnie nie zapomniałyście :/...

Chciałam się również pochwalić że bede miała synka :):) Bardzo się ciesze !

Pozdrawiam serdecznie i gratuluje wszystkim :)

Ps. Saga, Oli witajcie w klubie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry