reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

a myślicie, że ja w 14tym w piątek tez będe mogła poznać płeć ? (zakładając , że się dobrze ułoży) czy 14ty to za szybko ?

jessus- ile tu chłopaków nam rośnie :eek:

reklama
witajcie;)
mało piszę bo ostatnio padam ze zmęczenia rano dzieci odstawiam do szkól i przedszkola przychodze do domu i śpie....wstaje jak musze je poodbierać ;D normalnie szok;))

mam do was pytanie czy któras ma detektor tetna w domu???
ja napaliłam sie i ciekawe czy zdaje egzamin :rofl2:

gratuluję dziewczyny chłopaków - oni jak by nie patrzył mają w życiu lepiej ;))

ja tez ide 8 marca do gina i ciekawe czy wypatrzy kto tam siedzi ;))

devi szkoda, że nie miałaś usg, ale do wtorku już niedaleko
OLI, KASICA, SAGAA, NADZIEJA gratuluję chłopaków:tak:
Ja mam dzisiaj wizytę i gin ma potwierdzić czy będzie chłopak:tak:, już nie umię się doczekać.
Mój M. powiedział, że jak będzie znów dziewczynka to on na te podpaski i tampony nie zarobi:-D

Marcelinaa jak twój gin ma dobre USG i dzidziuś się dobrze ułoży to powinnaś się dowiedzieć kogo masz w brzuszku

Ostatnia edycja:
Marcelinaa, wczoraj byłam na usg genetycznym. A jesteśmy w podobnym okresie ciązy (jak nie tym samym?:D) i poprosiłam, żeby zerknął.
Najpierw przychylał się ku dziewczynce, potem powiedział, że w tym ułożeniu już taki pewny swego nie jest. I to trochę jak wróżenie z fusów więc muszę poczekać jeszcze;).
Może Tobie się uda, ale takie 100% to pewnie ok 18-20tc

OLI, SAGAA, NADZIEJA gratuluję synków - oby rośli silni i zdrowi jak na mężczyzn przystało :-) Ale super!!! I faktycznie prawie same chłopaki....

Petunia chyba jeszcze ktoś miał powiedziane, ze dziewczynka będzie, ale nie pamiętam kto...

reklama
OLi jak u mnie okaże się ze będzie dziewczynka to możemy się zamienić;p hiihh bo mój mężuś marzy o synu:) hih zart;)
Jak się okaże, że będzie taki "grzeczny" jak pierwszy synuś to bardzo proszę Monila :-D
Ja w 16 tyg i potwierdził chłopaka, także myślę, że się dowiesz już 8 marca

Ostatnia edycja:
Do góry