reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
AGULALA gratki dla coreczki, a cisnieniem sie nie martw!

EWA jupi, brawo dla dziewczynki, super ze bedziesz miala parke!a i zycze zeby masc szybko zadzialala!!!

DEVi syneczek przepiekny, no i ten szczegol hi hi, u nas byl podobny wiec tez chyba nie pepowina!

ale super wiesci, ciesze sie razem z Wami kochane!

EwaK i agulalula- gratuluje Wam bardzo dziewczynek i w końcu moja nie jest osamotniona w tym sporym gronie chłopczyków :-)

Agulalula i Ewak gratuluję córek :-) Brakuje tych dam w naszym gronie :-)

Devi a jednak synuś będzie, super widac na tym zdjęciu no i cały śliczny jest :-)

Devi, ach intuicja mnie znowu myliła;-) Gratuluję synka:-)
Ewa, gratuluję córci:-)
Agulalula, Tobie również gratuluję córeczki:-) Widzę, że na BB coraz ich więcej;-)
Moja mama przyniosła dzisiaj detektor tętna i ciężko było cokolwiek wysłuchać, ale przez chwilę słyszałam tętno, więc się uspokoiłam.
W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że też poznam już płeć:-)

Szuszu mi wróżyłaś córcię to już się chyba nie nastawiam ;-) Dobrze, że tętno jest i się uspokoiłaś, trzymam kciuki za jutro &&&&&&

Marcelinaa u mnie też wstępnie synuś jest, ale, że w piątek mam wizytę to poczekaj z dopisaniem mnie do listy, a nóż Szuszu trafi :-)

Odebrałam dziś wyniki i też mam anemię początkującą i jak wiele z nas tutaj liczne bakterie w moczu :baffled:

Marcelinaa- lista super:)

Ciekawe czy któryś z chłopaków okaże sie jeszcze dziewczynka :?:)

Tonya-dobrze piszesz, ze wiekszosc z nas z bakteria w moczu:/ jutro wlasnie ide zrobic posiewe czy cos tam konkretniejszego siedzi :/

Tonya ja już jedną kurację Amotaxem mam za sobą właśnie z powodu licznych bakterii w moczu, ale to było na początku ciąży. W następnym tygodniu robię kolejne badanie bo mam wrażenie że chyba powróciły :(

Dziewczynki chciałam zapytać czy któraś z Was bierze do tej pory lub brała do niedawna duphaston i zauważyła znaczne pogorszenie cery bo u mnie na twarzy i na plecach jest tragedia i zastanawiam się czy to właśnie jego nie obwiniać.

Dziewczyny na bakterie w moczu warto jeść zurawinę, albo w aptece czy sklepie ziolowym kupić jakis preparat na bazie zurawiny, związki z zurawiny przylegaja do scian pecherza moczowego i zmniejszaja przyczepność do niej bakteri i przez to są one wyplukiwane, ja kupilam sobie żurawiti do tego mam jeszce suszona zurawinę.

reklama
Do góry