Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
neilaaaa ja biorę od 5 tyg.ciąży jak wylądowałam w szpitalu z plamieniami LUTEINĘ dopochwową 2*2 szt.to jest to samo co duphaston i będe podobno brała do 26 tyg.ciąży jeśli wszystko bęzie o.k i powiem ci ,że tak jeszcze 2 tyg.temu nic nie miałam z cerą było cacy a teraz mam na jedym policzku jakieś kropki ,plamkiTonya ja już jedną kurację Amotaxem mam za sobą właśnie z powodu licznych bakterii w moczu, ale to było na początku ciąży. W następnym tygodniu robię kolejne badanie bo mam wrażenie że chyba powróciły
Dziewczynki chciałam zapytać czy któraś z Was bierze do tej pory lub brała do niedawna duphaston i zauważyła znaczne pogorszenie cery bo u mnie na twarzy i na plecach jest tragedia i zastanawiam się czy to właśnie jego nie obwiniać.