Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekiMarzenixx no to super jak znowu chłopakgratuluje udanej wizyty
a powiedz mi na jakim usg byłaś na takim szarym czy an kolorowym?
![]()
a to tak jest ze jak sie cos zje przed to dzidzia sie wiecej rusza? ja tez jeszcze nie moge wylapac ruchów, chcociaz czasami mam wrazenie ze to toMarzenixx gratuluje chłopaczkakurka siusiakowe szaleństwo...
Ja tez dziś po wizycie i 20 min przed badaniem zjadłam batonika czekoladowego i mały szalał, a szalał. Tak się cieszę, bo wiem, że wszystko dobrze. Szkoda tylko, bo ostatnio nie moge wyłapać ruchów maluszka...
dokladnie tez mi sie tak wydaje, ze na połówkowym bedzie juz kolorowe czyli żółte heheMARZENIXX oj to chyba bedzie chlopak! super! i fajnie ze wszystko w porzasiu!
MONILA kciuki wielkie jutro!
a co do usg to wlasnie jakie macie? bo ja zawsze szare, moze na tym prenatalnym pod koniec kwietnia bedzie "brazowe"