reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

silentenigma gratuluję córeczki, może więcej małych kobitek zacznie ujawniać się wraz z nadejściem wiosny :)

rybkaaa3
świetne wiadomości i właśnie miałam też pytać czy już wiesz kto u Ciebie mieszka ??

reklama
:) Nie wiem jeszcze, dzidzia nie chciała współpracować ;-) Mam nadzieję, że dowiem się na następnej wizycie

Noo! rybko wiedziałam,że wszystko u ciebie bedzie dobrze-bardzo sie cieszę. Ha! to dzidziuś ciągle trzyma cie w niepewności-łobuziaczek albo łobuzica ,no! może na połówkowym raczy ujawnić co tam ma pomiędzy nożynami:).

silentenigma,i ja sie dołączam do gratek z powodu córci:)

A u mnie tak. Potwierdzona Ania i Aleksander:),także widzicie u mnie jedno i drugie jest:),dzieci wesolutko brykają,ja tez sie czuje dobrze,nic sie nie skraca,nie mięknie,takze oby tak do tego 37tyg dojechać:).
28 marca mam usg połówkowe,a 6 kwietnia kolejna wizyta kontrolna.

Silentengma gratuluję córeczki:-)
Natt, super że parka będzie, dobrze że teraz same dobre wieści przynosimy:-)
Rybkaa gratuluję wizyty:-)
Moje maleństwo właśnie daje czadu w brzuchu...:-)

reklama
Do góry