reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No to ja teraz dobijam do 10 :zawstydzona/y: A miałam plany zakończyć na 12....chyba muszę je zmienić ;-)
Marcelinka klopsik to fakt, mam nadzieję, że przy takim klopsie urodzę wcześniej, zanim urośnie do rozmiarów klopsa nad klopsami (wciąż o tydzień wyprzedza wagą wiek ciąży)

A ja przytyłam 2kg, a w sumie w ciąży nic:szok: Teraz ważę tyle co przed:-)

Naprawdę nie wiem jak to się stało, ale mimo że teraz ważę tyle co przed to i tak szczuplej wyglądam, chociaż zauważyłam ostatnio po udach że zaczynam magazynować wodę już..:wściekła/y:

neila gratuluję synka!

Tonya super ,że z małym wszystko ok:)

A ty szuszu nie drażnij swoją wagą:) Ja dzień prawdy mam w środę ale po ciuchach widzę,że znacznie przybyło od ostatniej wizyty.... a głodna jestem cały czas..
Dzisiaj odebrałam glukozę i chyba jest ok. I raczej mi lekarz nie zaleci zrezygnowania ze słodyczy ,które ostatnio pochłaniam w zbyt dużej ilości...

Szuszu nie wiem jak Ty to robisz, ja nie jem więcej niż zwykle a tyję z każdym tygodniem regularnie....
Karolinkaz Ty też niewiele przytyłaś...pozazdrościć

reklama
Do góry