reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

gratuluję wszystkim dobrych wieści:-)

u mojego Franusia vel Helenki wszystko gra i buczy:-) ja jestem w szczytowej formie! i mimo, że stracę na tym finansowo popracuję jeszcze miesiąc;-)
Dzidziorek pięknie się ruszał na USG, połówkowe będę miała za 4 tyg.

Ten ból w pachwinie to u mnie zapalenie meszka włosowego, taki jakby pryszcz wiecie gdzie:zawstydzona/y: mam moczyć pupę w rumianku i nie widzę tego logistycznie bo nie mam wanny:shocked2:

Na rozchodzenie się kości łonowych jeszcze za wcześnie wg lekarki...więc pewnie większości z Was dokuczają nerwobóle, mogą być krzyżowe albo pachwinowe. Jak dziecko zmieni pozycję to przejdzie a mi przejdzie jak tyłek wymoczę:-D

reklama
Witam Kochane!
Ja i Maleńka serdecznie dziękujemy za milusie słowa :-)
A jeszcze taka ciekawostka ... jak leżałam na kozetce miałam ręce założone za głową ... po chwili podglądania Małej widać było że idzie w śladu Mamusi i też leżała z rączkami założonymi za główke ... komicznie to wyglądało! :-D

Dziewczyny ,gratuluje dobrych wiesci, super ,ze z maluszkami wszystko dobrze, no i kolejne maluszki decyduja sie na pokazanie co maja miedzy nozkami, lub czego nie maja :)
teraz wyprawki rusza pelna para :)

Lokata- gratulacje córeczki!!!!!!! długie nogi ahhha mała w modelingu bedzie mogła startowac....

Pastela grtauluje córci parka tez u was bedzie......

Witam dziewczyny :)
Ja wczoraj miałam wizyte. Usg wykazało 22 tyg i 2 dni. Miałam dłuższe usg sprawdzające narządy dzidzi. Wszystko jest w porządku z czego bardzo się cieszę, tylko płci znowu nie udało się określić, bo maluszek nie chciał rozkraczyć nóżek. A waży już 544g. Następna wizytę mam już 15 listopada :( i do tego czasu mam wykonąc morfologię, mocz i test obciążenia glukozą. A Wy z jaką częstotliwością macie wizyty teraz ? Ja wcześniej miałam co 4 tygodnie, a teraz nie wiem czemu tak szybko :(

reklama
Do góry