reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Fajnie ze bedziesz dzidzie widziec tak czesto i oby pokazała sie z ''odpowiedniej '' strony;)
Pytałam ginka o rabat przy ostatniej wizycie i niestety ale ''nie ma takiej mozliwosci'' :(

reklama
Kasiulka, ale słodziak!!! Zwinął się jak krewetka :-) Zawstydzone podglądaniem może dzieciątko i chciało się schować ;-) ?

Futrzak, jak ja Ci zazdroszczę częstszych teraz USG!!! Ja mam dzisiaj gina, ale widzenia nie będzie, dopiero 25 listopada. A dzisiaj tylko posłuchamy maszerującego Wehrmachtu, czyli bicia serduszka dzidziolka. Dobre i to!

A tak w ogóle - to ja chcę mieć brzuszek z takim bulajem do podglądania maleństwa. Bo prostokątne okienko to by kiepsko wyglądało na pękatym brzuszku, ale okrągły bulaj w sam raz!

reklama
Do góry