reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Mamii - super!! :-)
Mamii gratuluję super wieści i fotek
Pochwalę się też naszym małym bulinkiem
Tak wyglądałem miesiąc temu:
Zobacz załącznik 328446
A tak wyglądam teraz (chociaż pępowina przeszkadza mi bardzo w pozowaniu):
Zobacz załącznik 328450
I mam taką pulchną rączkę z fałdką
Zobacz załącznik 328451
Pochwalę się też naszym małym bulinkiem
Tak wyglądałem miesiąc temu:
Zobacz załącznik 328446
A tak wyglądam teraz (chociaż pępowina przeszkadza mi bardzo w pozowaniu):
Zobacz załącznik 328450
I mam taką pulchną rączkę z fałdką
Zobacz załącznik 328451
cliford
Fanka BB :)
Ewe...nie stresuj się a my tu mocno będziemy trzymać kciuki, żeby maleństwo tak szybko nie wyszło
;-)
Malinka...no Jaś do najmniejszych nie należy, ale często lekarze się mylą...hmm...a może będziesz mieć CC??....trzymam kciuki aby było po Twojej myśli !!
A Twój bąbelek przecudny!!
Asco...no to super wieści !! Gratuluję!;-)
Also...i oby tylko tak dalej !!
a wyniku na paciorkowca też nie miałam i nie wiem czy nie powinno mnie to zacząć martwić...hmmm...
Barbara...to trzymam kciuki aby do 38 tc!!!;-)
MAmii..super wieści, dzidzia ładnie wagowo - nic tylko czekać na godzinę zero :-)
FOTA REWELACYJNA!!!!!!!
A teraz co u mnie bo wczoraj też byliśmy na wizytacji u doktora....a więc:
JESZCZE nie rodzę, wszystko pozamykane a Mały tuż nad wejściem do kanału ...waga 2800 i lekarz stwierdził, że do 3500 nawet nie dojdzie więc ufff....serduszko bije ...no i jedyne co mnie martwi to to ,że nie mam wyniku z paciorkowca ba, nawet nie miałam go pobieranego więc nie wiem co jest pięć....
i ot tyle...czekamy więc ...następna wizyta 7 marca...

Malinka...no Jaś do najmniejszych nie należy, ale często lekarze się mylą...hmm...a może będziesz mieć CC??....trzymam kciuki aby było po Twojej myśli !!

A Twój bąbelek przecudny!!

Asco...no to super wieści !! Gratuluję!;-)
Also...i oby tylko tak dalej !!

Barbara...to trzymam kciuki aby do 38 tc!!!;-)
MAmii..super wieści, dzidzia ładnie wagowo - nic tylko czekać na godzinę zero :-)
FOTA REWELACYJNA!!!!!!!
A teraz co u mnie bo wczoraj też byliśmy na wizytacji u doktora....a więc:
JESZCZE nie rodzę, wszystko pozamykane a Mały tuż nad wejściem do kanału ...waga 2800 i lekarz stwierdził, że do 3500 nawet nie dojdzie więc ufff....serduszko bije ...no i jedyne co mnie martwi to to ,że nie mam wyniku z paciorkowca ba, nawet nie miałam go pobieranego więc nie wiem co jest pięć....

reklama
mamii
Fanka BB :)
Cieszę się dziewczyny, że się wam mój przystojniacha podoba (no bo wiadomo dla mnie zawsze będzie najładniejszy), u nas to zawsze fochy strzelał na usg i co najwyżej kawałek profilu pokazał, jak byście widziały jak lekarz podskoczył wczoraj jak przełączył na 4d i zobaczyliśmy tego pysiola 

od razu fotki robił, ha ha ha ha, a ja mu zawsze marudziłam, że nie mam ładnych zdjęć to on zawsze do mnie, że nie jest fotografem 

Cliford ja jak dotrzymam to też 7 marca mam się pokazać ;-)
Malinka super zdjątka!!!
Eh jakie te nasze chłopaki fajniutkie :-)

Cliford ja jak dotrzymam to też 7 marca mam się pokazać ;-)
Malinka super zdjątka!!!