reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Mamii cudna fotka! jeszcze takiej dokładnej, to nie widziałam. Śliczny aniołeczek, a jaką będzie miał pamiątkę z brzuszka:tak:

Ewe...nie stresuj się a my tu mocno będziemy trzymać kciuki, żeby maleństwo tak szybko nie wyszło :tak:;-)

Malinka...no Jaś do najmniejszych nie należy, ale często lekarze się mylą...hmm...a może będziesz mieć CC??....trzymam kciuki aby było po Twojej myśli !!:tak:
A Twój bąbelek przecudny!!:tak:

Asco...no to super wieści !! Gratuluję!;-)

Also...i oby tylko tak dalej !! :tak: a wyniku na paciorkowca też nie miałam i nie wiem czy nie powinno mnie to zacząć martwić...hmmm...

Barbara...to trzymam kciuki aby do 38 tc!!!;-)

MAmii..super wieści, dzidzia ładnie wagowo - nic tylko czekać na godzinę zero :-)
FOTA REWELACYJNA!!!!!!!

A teraz co u mnie bo wczoraj też byliśmy na wizytacji u doktora....a więc:
JESZCZE nie rodzę, wszystko pozamykane a Mały tuż nad wejściem do kanału ...waga 2800 i lekarz stwierdził, że do 3500 nawet nie dojdzie więc ufff....serduszko bije ...no i jedyne co mnie martwi to to ,że nie mam wyniku z paciorkowca ba, nawet nie miałam go pobieranego więc nie wiem co jest pięć....:baffled: i ot tyle...czekamy więc ...następna wizyta 7 marca...

reklama
Cieszę się dziewczyny, że się wam mój przystojniacha podoba (no bo wiadomo dla mnie zawsze będzie najładniejszy), u nas to zawsze fochy strzelał na usg i co najwyżej kawałek profilu pokazał, jak byście widziały jak lekarz podskoczył wczoraj jak przełączył na 4d i zobaczyliśmy tego pysiola :-D:-D:-D od razu fotki robił, ha ha ha ha, a ja mu zawsze marudziłam, że nie mam ładnych zdjęć to on zawsze do mnie, że nie jest fotografem :-D:-D:-D

Cliford ja jak dotrzymam to też 7 marca mam się pokazać ;-)

Malinka super zdjątka!!! :tak: Eh jakie te nasze chłopaki fajniutkie :-)

Do góry