reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Mamii i chyba trochę podobne te nasze chopaki hahahaha ;) Nasz gin to zawsze w pierwszej kolejności robi zdjęcie jajek zboczuch jeden ;p Chyba chce się zrekompensować za to, że koło 18 tygodnia wyprorokował nam dziewczynkę a po miesiącu nagle się pojawiły klejnoty ;p

Pinia wycałuję każdy milimetrzyk :***************

Clif dobre wieści!! Gratulacje!! Ale kruszynkę będziecie mieć, normalnie połowa mojego Dżona ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Malinka nam ze dwa razy to tylko zdjęcie jajek zrobił, bo mały nie chciał nic innego pokazać :-p, no ale przynajmniej mamy pewność, że chłopaki jak malowane :happy:

Mamii piekny chłopaczek rosnie;) i ciesze sie ze wszystko ok:)
Malinka piekny synus:) jak ja Wam zazdroszcze takich fotek,moja ani razu twarzy nie pokazała a pozatym to moj gin ma mało wyrazny sprzet i ja to wogole nic na nim nie widze;)
Clifus super wiesci,tak trzymac:)
Mami i Cliford no to nastepne wizyty macie w dzien terminu mojego porodu,hihi;)obyscie dotrwały;)

Futrzak a żebyś widziała jego udziec - chyba naprawdę po tacie ma "ciężkie kości", szkoda że nie mam fotki, ale to było COŚ ;D

Mamii - ale super dzidziuś, swietny prezent Wam zrobił tym pozowaniem:)

Malinka -Jaśka, to chyba nikt nie przegoni, nasz marcowy superboy:)

Clifordzik - gratulacje wyników i zdrowego synusia. Wagowo dokładnie tak jak moja kruszynka. Moze natura wie co robi, bo ja to chudzina jestem (86 w biodrach) więc jak tu urodzić wiekszego bobasa.

Kurcze ja to co tydzien musze dreptać do kliniki:tak:

Ja już po
i powiem wam jedno JA JUZ NIC NIE ROZUMIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mianowicie cisnienie ok mocz i serducho małego z tętnem tez duzy chlopak i połona po raz kolejny wytargała go za dupsko które jej wypioł hahah

a czego nie rozumiem tego ze głowa nadal w tej samej pozycji co 2 tygodnie temu czyli 3/5 a macica w 36 tygodniu wynosiła 35 cm a teraz w 38 tygodniu wynosi 38cm raz jest mniej raz jest wiecej ja nie wiem o co chodzi????????????? polozna mówi ze wszytsko ok i ze to nie jest moje pierwsze dziecko i wszytsko moze sie zmienic z dnia na dzien........... czy ktos mądry sie na tym zna???????

nastepna wizyta 3 marca czyli dzien po terminie mówie do niej ze wolała bym nie doczekac tej wizyty na co ona ze ciaza jest juz donoszona wiec mam robic wszytsko zeby urodzic:eek::eek:
no to zaczełam od spaceru dosc szybkiego i teraz wszytsko mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to tyle:rofl2:

mami , malinka ale macie fajne maluszki jakie kochane:)
clifordzik - dobrze ze maluszek rosnie i bedzie latwy do wypchniecia:)
graulacje wam kuleczki i teraz tylko czekac na live maluszki w naszych raczkach!

Pinka- wielkosc macicy ma odpowiadac wiekowi ciazy wiec skoro mierzy ona uciebie 38 cm w 38 tyg to jest perfect wiec teraz tylko na porodowke bejbe:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry