reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Pinka Ty sie nie martw jakimis wymiarami tylko ciesz sie ze z małym wszystko w porzadku i ze mozesz tak jak chciałas juz rodzic;)

tylko czy mój syncio zechce wyjsc????????????

Buziaczek- no ale nie kumam teo ze raz jest mniej a za chwilę normalnie to co raz opada i zaraz sie podnosi??? dla mnie to jakies dziwne

Pinka fajnie wiedzieć, że maluszek już gotowy na przyjście, ale z tym wywoływaniem to nie przesadzaj;-)
cliford super wieści kochana:-)
mamii, malinka świetne fotki na rozpoczęcie pierwszego albumu:-) zazdroszcze bo ja sie nie doczekałam takiej pamiątki, jeszcze pozostaje miec nadzieje w poniedziałek:tak:

pinka z wymiarami wszystko u ciebie ok, a to,ze jest roznica 1 cm to sie nie przejmuj, moze inna polozna mierzyla??wiesz,to niewielka roznica wiec mogla wyjsc mala pomylka ;-)

ja jestem ciekawa jak mi zmierza w poniedzialek. Zazwyczaj wychodzi im 1-2 cm mniej, a najlepsze,ze zawsze mierzy mi studentka, potem prosi o zmierzenie polozna bo cos jej nie tak wychodzi,a aczasem wolaja jeszcze kolejna polozna ,zeby sprawdzila i nigdy nie wiedza o co chodzi :-D z B. w ciazy bylo to samo :-D

pinus mi polozna mowila ze to mierzenie to nie jest w 100 % dokladne tylko takie pi x okno bo to podobno zalezy jak malenstwo lezy bo raz spada bardziej pleckami w dol raz sie troche rozwala na boki i tym podobnie ile w tym prawdy to nie wiem ale tez sie o te wymiary wlasnie niedawno pytalam i tak mi mowila wiec cos w tym musi byc bo np moj brzuch nie zawsze ma tyle samo w pasie lub ksztalt jego sie zmienia bo dzidzius sie kreci i to podobno ma wplyw na te wymiary - podobno;-)

Ostatnia edycja:
Pinuś najważniejsze, że ciąża donoszona i synek może wychodzić :D Wczoraj to samo usłyszałam od gina, że już nie chce mnie więcej widzieć ;)))) Pogadałam już sobie na ten temat z Jaśkiem i zaczynamy działać!! Masz jakieś pomysły na rozpakowanie??

no ja juz zaliczyłam szybki spacer herbate zlisci malin ale taka mocna jak Papcia pisała upić nie mogłam ale dałam rade ciepła kompiel juz zaliczona teraz wcinam ananasa a wieczorem mezus sie mna zajmie ahhaah

natomiast od jutra sprzatanie generalne herbatka+ ananas + spacer+ seksik i zobaczymy co z tego bedzie

A ja mam mały problem. Bo nie wiem co mam robić. Moja mama pracuje w szpitalu i ostatnio dostałam propozycję cc, sama nie wiem czego chcę. Strach jest przed porodem zawsze, boli tak czy inaczej. Kurcze może któraś z was ma porównanie co lepiej czy zgodnie z naturą czy na cc??? Sama już się samą tą decyzją zaczynam stresować.

reklama
Do góry