reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
madrzejczuk-szczepionka na wzw to 3 dawki(pierwsza, potem za miesiac i ostatnia chyba po 3 miesiącach od pierwszej dawki)miałam ją już dawno ale chyba jakos tak to wyglada.Musisz spytac w sojej przychodni o cene ale wydaje mi się ze koszt jednej to ok40 zł(120 za całość)ale sa organizowane żółte tygodnie i wtedy chyba jest jakaś promocyjna cena.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:)
Ewcia-bedzie dobrze:)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Ewcia ja też proponuję szybko powtórzyć wyniki mi w ciąży z Madzią wymyślili że mam żółtaczkę typu C,załamałam się starsznie, ale powtórne badania (dwa razy ) wyszły ok. Trzymam kcikuki oby wszystko było ok:tak:

ewcia, zanka, przykro mi że to Was spotkało. Powiem, że niewiele wiem o tym wirusie, tylko słyszałam o dziewczynie (koleżanka mojej szefowej ), która zaraziła się tym u kosmetyczki robiąc paznokcie. Prawdopodobnie pilnik, patyczek lub cążki były nieświeże.

My już po USG... Synek dalej jest chłopcem:) Wszystko jest ok no i jest już duży ...Waży 2760g. Pani doktor powiedziała,że niech sobie rośnie jeszcze do połowy kwietnia, a potem może na świat przychodzić :) Strasznie się wiercił i fotkę ciężko mu się było cyknąć, no ale kilka mam więc później wybiorę jakąś najbardziej wyraźną i wstawię.

Ostatnia edycja:
Ewcia będzie dobrze nie ma się co tym martwić teraz a po ciąży rozpoczniesz leczenie i będzie ok
Jolek no no kawał chłopa tam dźwigasz jak tak dalej pójdzie to olbrzyma urodzisz

jolek wspaniałe wieści, cieszę się, że synek rośnie i ma się dobrze :)

Ale powiem Wam, że jednocześnie zastanawiam się,czy aby moja córcia nie jest zbyt drobniutka. wiele z was pisze, że maleństwo waży juz powyżej 2 kg, a moja w 31 tygodniu waży dopiero 1400 gram. No chyba, że w najbliższych tygodniach mała ma tak nadrobić.

reklama
Ewcia będzie dobrze, trzymam kciuki, powtórz jeszcze raz badania.
A jeśli chodzi o szczepienia to ja też szczepiłam się przeciwko WZW niecałe 2 lata temu, przed zabiegiem laparoskopii, i jak dobrze pamiętam to właśnie płaciłam coś około 40 zł za jedną dawkę, a było ich 3.
Jolek ale dorodny Synuś, gratuluję.
Bra nie przejmuj się mój maluszek na początek 31 tc waży 1600 g. i mi lekarz powiedział, że jak tak dalej bedzie tył to dobije do 3400-3500.

Do góry