reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
a ja mam pytanie czy któraś z Was miała już to badanie genetyczne, bo zaczynam się powoli tym stresować i czy chodzicie na USG z tatusiami swoich pociech?

Marzenka trzyam za Was mocno kciuki &&&& musisz być dzielna wiem że łatwiej to powiedzieć niż zrabić ale postaraj się myśleć pozytywnie przytulam

koniczynka_00
ś;iczna kruszynka!

reklama
zabrałam raz mojego na cała wizytę(pierwszą).To skubaniec pamiętał słowo w słowo co mówiła moja gin.
Niestety były to głownie zakazy- nie jeść.. i tu cała lista.. ubierać się ciepło..leżeć i leżeć..Więc potem w domu miałam przypominane- nie,czekolada , -tego nie możesz jeść, jajecznica jest smażona- nie możesz itd itd.
Teraz był tylko na usg- oglądał sobie monitorek z zafascynowaniem,na mnie nie zwracał uwagi:-D i podał grzecznie majtki jak złaziłam z łóżka,także się przydał.

Do góry