reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
wow zazdroszczę zdjęć 3D, są super! :-) czy na tych kolejnych szczegółowych USG które się robi 28-32tydz myślicie, że jeszcze mogę liczyć na fajne ujęcia 3D? Z tej ciąży w ogóle mam mało fotek, płytki żadnej przez to, że miałam najważniejsze badania w programie badań prenatalnych a nie prywatnie. Może uda się coś jeszcze fajnego zdobyć w ramach pamiątki?

Co do cytologii, to ja miałam w ciąży robioną. Moja gin się uparła, że powinno się mieć co roku, a że ostatni raz miałam w styczniu rok temu, to w grudniu mi pobrała bo powiedziała, że po ciąży i połogu to będzie już prawie 2 lata i to jak dla niej za długo. Więc jak zwykle co lekarz to opinia :-)

Czy któraś ma może taką sytuację, że dzidzia jest mniejsza o tydzień niż być powinna mimo, że wcześniej wyglądało, że idzie zgodnie z terminem? Co na to lekarze?

wow zazdroszczę zdjęć 3D, są super! :-) czy na tych kolejnych szczegółowych USG które się robi 28-32tydz myślicie, że jeszcze mogę liczyć na fajne ujęcia 3D? Z tej ciąży w ogóle mam mało fotek, płytki żadnej przez to, że miałam najważniejsze badania w programie badań prenatalnych a nie prywatnie. Może uda się coś jeszcze fajnego zdobyć w ramach pamiątki?

Ja najfajniejsze zdjęcia buzi Klaudii mam z 31tc. Położyli mnie wtedy do szpitala i gin na chwilę przełączył mi na 3d i dał jedno zdjęcie, żeby mi humor poprawić

u mnie Młoda była 2 dni do przodu, później niby tydzień do tyłu. Na koniec 22tc to był 20. centyl. Kazano mi więcej jeść i pić. W efekcie przez te 3 tyg przytyło mi się 2,5kg :-) Zobaczymy w środę na wizycie czy to coś dało - ja nie sądzę aby to miało przełożenie :-)

jagódka mi ostatnio moja gin chciała humor poprawić właśnie zdjęciem buzi w 3D, ale moje dziecko to chyba akrobatką będzie - była ręka za głową i noga w buzi :-D

Makota - przystojniak :))

Hobbit, ja z poprzedniej ciąży mam bardzo fajne zdjęcia 3D z 31t3d.

Wlasnie wydaje mi sie, ze ok 30 tygodnia wychodza fajniejsze fotki... Moj Adasko tak jakos biednie wyglada. Lekarz mowi, ze jeszcze ma malo tkanki tluszczowej i dlatego on proponuje robic ok 28 lub 30 tyg. Troche mnie kusi, zeby isc jeszcze raz...

reklama
Do góry