reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
małgosia bo miałam wynik lekko ponad normę na krzywej i lekarz nie dał mi skierowana do poradni cukrzycowej tylko powiedział że zrobimy powtórke w 30tc.

tusiaczek, ​kciuki zaciskam!

Tusiaczek - oczywiście, że trzymamy :) już widzę tę euforię wizytową :-D
Arabelka - no to kiepsko... pewnie zrobisz to badanie i okaże się, że wszystko w normie, ale lekarz mówi - ciężarna robi. lepiej dmuchać na zimne i zweryfikować :tak:

I już po krzyku ;) dostałam antybiotyk na białko i bakterie w moczu:rolleyes:
Na usg wyszła mi mala niedrożnosc na nerkach, stąd złe wyniki moczu.
Poza tym wszystko ok, mały cały czas tydzień do przodu, waży już 1025g :D dobrze się rozwija wszystko tak jak powinno być. Łożysko z przodu, wód odpowiednia ilość.
Mały opr dostałam za wagę, od półtora miesiąca stoi w miejscu na poziomie +4kg od początku i ani drgnie. Ale skoro Młody ładnie rośnie to chyba nie ma to znaczenia?
Nie jestem w stanie się tuczyć na siłę już jem jak słoń ;)

Tusiaczek, gratulacje. Twój mały wcale ne jest taki mały :)
Dziwie sie lekarzowi ze Cie opiernicza za wagę. Przeciez mały pieknie rośnie a Ty wcale sie nie glodzisz.

Gratuluje udanych wizyt. Dołączę się do postów o wadze maluszków. To naprawdę niesamowite, że niektóre już ważą ponad 1000g a pozostałe bardzo szybko się zbliżają do takiej wagi. 3 miesiące zlecią, same nie będziemy wiedziały kiedy.
Robiłam glukoze tydzień temu, mają dzwonić jak coś będzie nie tak więc czekam a raczej nie czekam na telefon.

reklama
Do góry