kopacz
Mummy :)
A ja mam dopiero 8 stycznia i to z tym lekarzem dupnym...ale coz pojde moze orywatnie to sie czegos wiecej dowiem.bo ten z nfztu to mowil tylko do poloznej ;( nie pokazal naeet minostatnio malenstwa ani nie dal serca posluchac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hubson, nie mam nowych zdjeć (ostatnie wkleiłam 18.12). Teraz tylko podgladalismy maluszka bez zdjeć.
ANilewe mi nawet nie przyszło do głowy zeby zapytać o płeć! Byłam przekonana ze to za wczesnie. Pani dr sama powiedziała ze dla niej płeć jest oczywista.
i ja trzymam za wszystkie kobietkitez mam jutro usg genetyczne
z nerwów mnie dziś zolądek boli eh
No więc wizyta udana
Najpierw miałam dopochowowe usg i ledwo obraz pojawił się na monitorze to od razu pokazał się siusiak.
Mały się wiercił i dr zmienił potem głowicę na tą przez brzuch.
Przyzierność karkowa 0,14. Mały ma 6,71cm. Serce biło 146razy na minutę.
Z usg wyszło 3 dni do przodu czyli 13t2d z tego wychodzi poród na 4lipca.
Całe szczęście, że mąż nagrywał trochę jak dzidzia podskawiwała to sobie zrobimy zdjęcie bo dr wydrukował tylko dwa zdjęcia siusiaka.
Ale mówił, że wszystko wporządeczku na ten moment) Już obdzwoniliśmy rodziców, siotrę, brata. Radocha na 102
Chociaż moja siostra mówi: za wcześnie na płeć. Ale może potem wykleje wam zdjęcie no siusiak jak nic. Musiałby odpaść chyba żeby była dziewczynka.
Wszystko jutro powodzenia, samych wspaniałych wiadomośći
Potem wrzucę zdjęcia, bo M. ma tel. i jest w pracy do późna.
Kolejne usg 7.01 w szpitalu