reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Karola, zdrówka! Leż, faszeruj się lekami i myśl pozytywnie. Będzie dobrze! Całe szczęście, że szybko zareagowaliście z lekarzem:tak: Najważniejszy jest teraz odpoczynek, to naprawdę może zdziałać cuda! Trzymam za Ciebie kciuki, głowa do góry.

karola witaj w klubie! Ja od miesiąca leżę.... Nie wiem jeszcze czy to pomogło, bo wizytę mam dopiero w czwartek, ale muszę powiedzieć, że zapomniałam co to bóle brzucha. Teraz tylko jak mi maleństwo z łokcia przysoli to zaczyna boleć :-D;-)

Znowu liczne pasma śluzu mi wyszły w moczu.. Chyba powtórzę jeszcze siuśki po przejściu na duphaston.

Znowu liczne pasma śluzu mi wyszły w moczu.. Chyba powtórzę jeszcze siuśki po przejściu na duphaston.

Mi tez wychodzą pasma sluzu. Na poczatku myślałam ze to od lutki ale po odstawieniu tez wychodzą. Moja gin twierdzi ze to absolutnie normalne.

Pola dzieki! Ja tez tak mam, takie pasma, i mnie uspokoiłaś. Nie mam mozliwosci isc teraz na wizytę, ale piszesz ze to normalne wiec jestem spokojna (a lutki i duschpastonu nie brałam wogle).

w moich wynikach jest:
nabłonki płaskie: pojedyncze
nabłonki okrągłe: nie znaleziono
śluz: liczne pasma

na ostatniej wizycie byłam w czwartek i jest wszystko ok :-)

reklama
Nie wiem czy to takie normalne:eek: Wychodzą mi bardzo liczne pasma.. No nic, ciekawe co gin powie.

Luteinę, ja biorę, bo mam niedobór progesteronu.

Do góry