reklama
ninja_muffin
Fanka BB :)
Ninja wydaje mi sie ze norma jest ok
a niemasz tableki norm na wyniku? Mam, mam, ale kurcze sama nie wiem - te normy są tak rozstrzelona, że w sumie nie wiadomo. ale, ale... jestem już po wizycie
i widziałam malucha! i serduszko
okazuje się, że to dopiero pierwszy dzień 6 tygodnia - miałyście rację, przesunęła mi się owulacja. Maluch ma 36 mm i termin jeśli wszystko szczęśliwie się potoczy mam na 25 lipca. Jeszcze trochę nieśmiało się cieszę, bo w końcu to dopiero 6 tydzień, ale przynajmniej jestem spokojna, czego też Wam życzę.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gratuluję udanych wizyt :-).
Ja już po 
Widzieliśmy naszego kropka. Ale się denerwowałam, spać nie mogłam. I jak zawsze w nocy po przebudzeniu okazuje się, że za 2 min trzeba wstać tak dziś w nocy ciagle było wcześnie, jeszcze tyle godzin do rana. Potem się okazało, że mąż też przespał może ze 3 godziny, także po wizycie padliśmy na łóżko i chwilę pospaliśmy.
Bałam się, ale od razu jak Pani przyłożyła głowicę to zobaczyłam groszka i od razu odwróciła monitor w naszą stronę. Okazało się że dzidzia jest tygodniem idealnie z terminem owulki. Czyli dokładnie tak jak podejrzewałam, że moje 8t4d plus 3 dni także dziś jest 9t0d więc oficjalnie zaczynamy 10tydzień
No i ma 2,26cm także już żartujemy z M. że nie można już mówić, że maluszek to czy tamto bo już wcale nie taki mały
Serduszko od razu migało, ale nie słuchaliśmy bo w szpitalu Pani powiedziała, że za dużo energii to czerpie i posłuchamy dopiero w 12tyg.
Dostałam od razu kartę ciąży co mnie niezmiernie cieszy. Wielka zielona teczka. Jestt moja
A dzidzuś taki słodki. Widać na zdjęciu nawet nóżkę.

Widzieliśmy naszego kropka. Ale się denerwowałam, spać nie mogłam. I jak zawsze w nocy po przebudzeniu okazuje się, że za 2 min trzeba wstać tak dziś w nocy ciagle było wcześnie, jeszcze tyle godzin do rana. Potem się okazało, że mąż też przespał może ze 3 godziny, także po wizycie padliśmy na łóżko i chwilę pospaliśmy.
Bałam się, ale od razu jak Pani przyłożyła głowicę to zobaczyłam groszka i od razu odwróciła monitor w naszą stronę. Okazało się że dzidzia jest tygodniem idealnie z terminem owulki. Czyli dokładnie tak jak podejrzewałam, że moje 8t4d plus 3 dni także dziś jest 9t0d więc oficjalnie zaczynamy 10tydzień
No i ma 2,26cm także już żartujemy z M. że nie można już mówić, że maluszek to czy tamto bo już wcale nie taki mały
Serduszko od razu migało, ale nie słuchaliśmy bo w szpitalu Pani powiedziała, że za dużo energii to czerpie i posłuchamy dopiero w 12tyg.
Dostałam od razu kartę ciąży co mnie niezmiernie cieszy. Wielka zielona teczka. Jestt moja

ninja_muffin
Gratulacje. Piękna nóżka
ja niestety nie mam dobrych wieści. Wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Prawdopodobnie zrobił mi się krwiak. Na szczęście z maluszkiem na razie wszystko dobrze, ale różnie może jeszcze być. Póki co zostaje w szpitalu
a tak się cieszyłam z wczorajszych dobrych wyników badań.
Rany, takie to życie. Wczoraj super wieści, dziś nie tak wesoło.
O ile dr nie powiedział, że to poronienie zagrażające to się nie martw, bo krwiak się wchłonie. Ciekawe ile Cie będą trzymać w szpitalu??
Szybciutkiego powrotu do formy!!!
O ile dr nie powiedział, że to poronienie zagrażające to się nie martw, bo krwiak się wchłonie. Ciekawe ile Cie będą trzymać w szpitalu??
Szybciutkiego powrotu do formy!!!
Trzymaj się dzielnie! wszystko będzie dobrze!!!Gratulacje. Piękna nóżkaja niestety nie mam dobrych wieści. Wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Prawdopodobnie zrobił mi się krwiak. Na szczęście z maluszkiem na razie wszystko dobrze, ale różnie może jeszcze być. Póki co zostaje w szpitalu
a tak się cieszyłam z wczorajszych dobrych wyników badań.
Gosia i Bartek
aNileve gratulacje 
ninja_mufin trzymaj sie cieplutko
ninja_mufin trzymaj sie cieplutko
Ja już po![]()
Super widoki!
I szczęściara jesteś z praktykantką
ja niestety nie mam dobrych wieści. Wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Prawdopodobnie zrobił mi się krwiak. Na szczęście z maluszkiem na razie wszystko dobrze, ale różnie może jeszcze być. Póki co zostaje w szpitalua tak się cieszyłam z wczorajszych dobrych wyników badań.
Ninja, też mam krwiaka - 4cm - od 2 tygodni leżę i na razie jest wszystko dobrze. Głowa do góry!
reklama
ninja_muffin
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, nie znam Was a wszystkie bym wyściskała
mam nadzieję że będzie dobrze, chociaż rano przeżyłam horror. Jak zobaczyłam krew to byłam pewna, że już nic się nie da zrobić- do tej pory mnie boli głowa od płaczu, ale mnie w szpitalu trochę podnieśli na duchu. Zobaczymy. W czwartek mam mieć powtórzone badania to dam znać.