reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Daganka, dzięki za odpowiedź. Właściwie to ta pielęgnacja maleństwa jest dla mnie jednym z najciekawszych tematów, bo ze względu na dziury w siatkówce i tak mam wskazanie do rozwiązania przez cc. Moje koleżanki kończące tą szkołę też były raczej zadowolone, może za tydzień będzie lepiej...
Pzdr
Ewa

No to mamy pecha :) hehe

I ja po wizycie :-), najpierw wizyta u gina w poradni i tam dziwnie bo tylko wywiad i na usg mialam iść o które i tak sie musiałam prosić . Pogadala ze mną i tyle. Poszłam umówić sie na usg genetyczne i tam zaskoczenie bo byli studenci i zrobili mi usg ,a później poszłam na jeszcze jedno usg tam gdzie pislala mnie gin :-),
I z moja fasolka jest wszystko dobrze. Serduszko bije ,widziałam i słyszałam .
Dzidzia wychodzi o jakieś 2-3 dni starsza niż na suwaczku :-), ma 1,90 cm :-).

Aha zapomnialam dopisac ze 16 grudnia ide do gina u mnie w czestochowie a do bytomia jade na usg prenatalne 8 stycznia to bedzie 13 tydzien :tak:.

To zdjecie mojej fasoki ,od prawej glowka i dalej tulow a ta kropka nad fasolka to cialo zolte :-)

jh64bl.jpg

dz.JPG

Usg z 3.12. To moja kruszynka. 5t6d wg pęcherzyka, 6t3d wg dziecka. Serduszko bije jak dzwon:-) Zdjęcie jest dużo mniej wyraźne niż na monitorze. Bylo już widać jakby główkę i serduszko zobaczyłam zanim lekarz powiedział, że jest już serduszko:-D Termin na 30 lipca. Chyba jestem ostatnia z lipcówek hehe.

Załączniki

• dz.JPG
    dz.JPG
    7,8 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Dziewczyny piękne Maluszki!! Poproszę o więcej usg :tak:
Dorota co do suwaczka to wg ostatniej miesiączki suwaczki źle pokazują:-( Nie wiem jak to ustawić.... Lekarz mówił, że mam długie cykle więc do zapłodnienia doszło później stąd te rozbieżności..

Do góry