reklama
Hubson
Fanka BB :)
Dziewczyny maja racje, nie opieraj dalszych dzialan na 1 opinii, badaniu, zrob jeszcze jedno usg u innego lekarza. Trzymam kciuki!
malgorzatkar
Nasze bobo ma 6,8cm, wszystko na miejscu, rączka pomachalo, a mąż po raz pierwszy widział, co jest na monitorze, tzn. był na każdym usg z Ola, ale nawet na 4d miał problemy z rozpoznaniem, co właśnie widać, a teraz powiedział, że widział głowę i rękę, hihi narządów wewnętrznych nie widziałam, chociaż pan doktor twierdził, że widać elegancko wszystko
no i pokazywał narządy rodne, e jak powiedziałam, ze widzę babe, zabrał glowice i powiedział, że nie teraz, a dopiero przy następnym powie co tam jest.... Termin przesunął mi sie o tydzień szybciej , jutro poszukam Oli usg z tego okresu i porownam sobie, pamiętam tylko że jej nt było coś koło 2,3 a teraz mam 1,78. Ola też widziała rodzeństwo swoje
Z niemilych aspektów wizyty, pani pielęgniarka pobierając mi krew na pappe uszkodziła mi coś, pewnie zyle na przelot przebiła, bo mam nie tyle siniaka, co krwiaka i nie mogę ręką ruszać....
Z niemilych aspektów wizyty, pani pielęgniarka pobierając mi krew na pappe uszkodziła mi coś, pewnie zyle na przelot przebiła, bo mam nie tyle siniaka, co krwiaka i nie mogę ręką ruszać....
venus27
Tak wiem wiem
Ja chodzilam do Lub..
A z jakich rejonow Ostrowa jestes ulicy nie musisz podawac oczywiscie tylko mniej wiecej
Ja wychowalam sie na Komuny Paryskiej...potem Zebcow a na koniec za ostrow w strone Lamek![]()
Minisia pochodzę spod Ostrowa. Teraz z mężem mieszkam na Komuny
Witam
Niestety ja niemam dobrych wiescipodobnie jak La luna ze przeziernosc za wysoka okolo 4mm 13.01 ide na test Papa pozniej zobaczymy co dalej
staram sie byc dobrej mysli ale bywaja momenty zwatienia![]()
Julia trzymam kciuki za kolejne badanie-musi być dobrze!!!!!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALGORZATKA pocieszylas mnie .Ola Twoja miala NT 2,3 i jest zdrowa ,ja mam teraz od 2,0 do 2,3 tak mu roznie wychodzilo.
JULIA ja na twoim miejscu przy takim NT NAPEWNO POSZLABYM do innego lekarza .
VENUS rozumiem ze toplamienie bylo takie jednorazowe??????/jak jest teraz??? jak sie czujesz?????Dobrze ze z dzeckiem jest ok :-).
Witam nowa mamusie i gratuluje :-).
Ja mialam powtorzyc to NT ale dam sobie spokoj bokasy nie mam teraz a to badanie musialabym na dniach zrobic,nie mam parcia,jakie moje dziecko sie urodzi tego juz nie zmienie,napewno bede je kochala najbardziej na swiecie,ale wierze ze bedzie ok
JULIA ja na twoim miejscu przy takim NT NAPEWNO POSZLABYM do innego lekarza .
VENUS rozumiem ze toplamienie bylo takie jednorazowe??????/jak jest teraz??? jak sie czujesz?????Dobrze ze z dzeckiem jest ok :-).
Witam nowa mamusie i gratuluje :-).
Ja mialam powtorzyc to NT ale dam sobie spokoj bokasy nie mam teraz a to badanie musialabym na dniach zrobic,nie mam parcia,jakie moje dziecko sie urodzi tego juz nie zmienie,napewno bede je kochala najbardziej na swiecie,ale wierze ze bedzie ok
U
użytkownik 902
Gość
A to jak wielkie stopy to pewnie chlopak![]()
Moja Klaudia miała takie stopy, jak się urodziła to były długości łydki

kopacz
Mummy :)
Dziewczyny ja nadal na wyjezdzie...konczyla mi sie luteina wiec poszlam do przychodni z nadzieja ze dostane recepte.lekarz powiedzial ze da ale ze musi mnie zbadac...zbadal mnie...i z usg wyszlo ze malenstwo ma 7cm.czy to nie za duzo na 12tc i 5dni?on powiedzial ze jakis 13tc wychodzi...kurna martwie sie troche bo nie wiem czy nie za duze malenstwo i boje sie o to NT
a wizyte dopiero mam 8.01
boje sie dziewczyny!!!!
reklama
pola.
Kopacz wszystko jest dobrze. Malenstwo rośnie prawidłowo. 8.01 to bedzie Twój 13t3d wiec zmieścisz sie w terminie na badanie NT, ktore sie wykonuje do 13t6d. Ważne zeby malenstwo nie było większe niz 8,4 cm bo wtedy pomiar moze byc niemiarodajny.