Hubson
Fanka BB :)
Dzisiaj bylam po L4 i w ciagu 5 dni moje male uroslo o 1 cm. Tez bylam zaskoczona, ze tak duzo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnas na mnie czesciej krzyczechehe
ja już po dzisiejszej wizycie u Gina (na NFZ), zapytałam o to badanie przezierności dlaczego ostatnio nie było i czy będziemy to jeszcze robić, no więc Gin wypisał mi skierowanie i byłam dziś na usg, wynik NT 0,00mmBąbelek ładnie urósł, teraz ma 69,4mm. Na poprzednim usg w 11tc jakoś nie bardzo miał ochotę się ruszać za to dziś fikał jak szalony
podskakiwał i kopał nóżkami, super widok! Termin porodu wg usg pokrywa się z terminem z OM czyli pomimo, że owulację miałam tydzień później Bąbelek jakoś to nadrobił
Co do płci to Gin nic się nie wypowiedział, wg niego to za wcześnie
![]()
Zobacz załącznik 602107
kopacz nie stresuj się bo to niewskazane, 3 głębokie wdechy, nic się przecież nie dzieje, maluszek rośnie normalnie, mój ostatnio miał 4 cm a teraz prawie 7 cm i nawet przez myśli mi nie przeszło, że rośnie z złym tempie, przecież wszystko jest i będzie ok, pamiętaj, grunt to pozytywne myślenie!
no właśnie, też mnie to zastanowiło. Nie spotkała sie jeszcze z takim wynikiem.0mm? to w ogóle jest możliwe?