reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ja córkę mam,więc się cieszę na synka:) jakie 14cm? Przecież tam nie ma podanego crl tylko szerokość jaką "bierze" sonda. A crl nie znam,bo w ogóle ekranu nie widziałam. Dopiero pewnie na wypisie znajdę takie informacje.

reklama
Jagódka - gratuluję synka :-)
Ja wczoraj byłam na wizycie kontrolnej. Wszystko ok, w badaniu moczu wyszły mi pasma śluzu i liczne nabłonki, ale mam się tym nie przejmować. Widziałam bąbla na usg - pływał sobie spokojnie, serduszko bije miarowo - oby tak dalej. P.S. Płci nadal nie znam, muszę się uzbroić w większą cierpliwość :-)

Cieszę się z Waszych udanych wizyt :-)
blueberrry gratuluję synka a050.gif

Załączniki

• a050.gif
    a050.gif
    2,2 KB · Wyświetleń: 159
reklama
ja po wizycie. Wszystko ok. Synuś potwierdzony :) Hemoglobina zaszalała i ponad 13 wyszła :szok: Niestety bakterie w moczu, czekam jeszcze na wynik wymazu.

Z tymi chłopakami tak jest, że oni wczesniej się ujawniają, wysyp dziewczynek zwykle po usg połówkowym :tak::tak:

Blue, kopacz, jagódka, gratulacje synków!!!

Do góry