reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Makota super, w domu zawsze lepiej niż w szpitalu :)

ja dzis mialam wizyte, wypełniałam też plan porodu, pobolewa mnie troche dół brzucha wiec gin zakazał zbyt duzego wysiłku i chodzenia, a reszta w porzadku nast wizyta za miesiąc a usg dopiero 30 kwietnia, wczesniej pojde prywatnie bo chcemy wiedziec czy to na 100% dziewczynka :) Pozdrawiam :)

Makota- ja byłam w szpitalu w styczniu, dostałam wypis na drugi dzień wraz ze wszystkimi wynikami badań które mi robili, L4 "od ręki". A do PZU pojechałam osobiście "zgłosić tą szkodę" hehehe i za kilka dni miałam pieniązki na koncie. Mam dwa ubezpieczenia i z żadnym nie było problemu.
Słuchaj lekarza i oszczędzaj się, stos książek i kilka seriali i przetrwasz :)

Carloska - dobrze, że wszystko w porządku :)

Makota- ja byłam w szpitalu w styczniu, dostałam wypis na drugi dzień wraz ze wszystkimi wynikami badań które mi robili, L4 "od ręki". A do PZU pojechałam osobiście "zgłosić tą szkodę" hehehe i za kilka dni miałam pieniązki na koncie. Mam dwa ubezpieczenia i z żadnym nie było problemu.
Słuchaj lekarza i oszczędzaj się, stos książek i kilka seriali i przetrwasz :)

Carloska - dobrze, że wszystko w porządku :)

jednak coś mi się należy, ale tak czy inaczej, na razie nie ruszę się z domu. niby można to zgłosić przez internet, ale ja wolałabym tradycyjnie ;)

Ale przez neta łatwo sie zgłasza, po zgłoszeniu ktoś zadzwoni powie czy wszystko ok i masz kasę na koncie następnego dnia
Wlasnie kilka minut temu zglosilam, bo doszlam do wniosku, ze i tak chwilowo nie rusze sie z domu.Dzieki za podpowiedzi :)Ktos dzis wizytuje w ogole? Jakos cicho sie zrobilo, albo ja mam nadmiar wolnego czasu :/

makota89- ja dziś wybieram się na USG 3D i jestem strasznie podekscytowana:-D mam nadzieje, że z bąblem wszystko oki i że w końcu się dowiem, kto mieszka w brzuszku :-D ostatnio miałam robione genetyczne, więc już sporo czasu minęło...

Ja jestem po wizycie z małym wszystko dobrze waży 620 gr i znowu tydzień do przodu;) u mnie przy tych skurczach na szczęście szyjka w porządku 3.5 cm. Przytylam pol kg od ostatniej wizyty miesiąc temu. Dostałam 5 zdjęć z usg i lekarz mi powiedział żebym sobie poskladala w photoshopie to bedzie cały;)

reklama
Do góry