reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

powodzenia laseczki:) chyba dzieci nie maja juz za duzo miejsca bo ja swoja czuję non stop chyba ze upodobala sobie takie miejsce nad pepkiem i kolo zeber ma malo miejsca

reklama
Hej. Ja już po wizycie. Glukoza w normie. Morfologia się poprawiła. Wszystko dobrze. Szyjka trzyma. Posłuchalam serduszka Zuzi. Kolejna wizyta za 3 tyg bo za 4 tyg wypada święto. Usg tym razem nie było. Umówiliśmy się na następny raz. Aha lekarz się cieszy że wreszcie przytylam. Juz mam 8 kg na plusie czyli 3, 5 kg w miesiąc :O :p

Wrocilam ;) młody rosnie super! 840g :)
Tylko doktor sie mnie spytal czy chce zostac matka polka? :D
Troche mi sie przytylo... O 2 wiecej niz powinnam... Czyli 4 kg w miesiac :( kurde! Musze uwazac... Nie chce byc paczkiem :p no i przeciez jak duzo przybiore to wiecej rozstepow :o koniec z ciastami i slodyczami

Emily, jesli tekst twojego doktora o matce Polce miał dotyczyć wagi to chyba mu sie pojęcia pomieszały...
Ja tez ostatnio jakos wiecej przytyłam. Przez pierwsze 3 mce waga ani drgnela mimo tego ze jadłam normalnie i nie miałam wymiotów. Potem cos sie ruszyło ale w granicach rozsądku. Nawet sie wszystkim chwaliłam ze wazę sporo mniej niz w pierwszej ciąży.
Dopiero w ciagu ostatniego miesiąca waga zaczęła isc w gore jak szalona by teraz osiągnąć poziom jak niecały miesiac przed porodem.
Gratuluje udanej wizyty :)

Ja wiem ze on sobie zartowal ;) smialismy sie... No mowil ze szkoda zeby mnie porozciagalo niepotrzebnie. Nie bralam tego tak bardzo do siebie hehe :)

reklama
Do góry