reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Myślę, że to taka gadka profilaktyczna :rolleyes: niewiele się tym przejmuje. Bardziej tym antybiotkiem, ale mam nadzieję, że wybiorę go i będzie wszystko ok :thumbup:
Tekst mojego Męża po tym jak dowiedział się ile Szymek waży: to już więcej niż kilo cukru, takie kilo cukru i mała cukierniczka :sly:
Padłam

reklama
Witam sie po wizycie :)
U nas prawie wszystko idealnie. Prawie, bo lozysko nadal blisko ujścia (ok 22-25 mm) i na chwile obecna mam wskazanie do cc.
Szyja długa (5 cm) i zamknieta. Wszystkie wyniki dobre.
Synek nadal jest synkiem i jest cudowny! Wazy juz 1160 gramów i jest małym akrobatą trzymającym stopy na czole :)
ImageUploadedByTapatalk1396986013.551940.jpg
Swoją drogą stopy tez ma juz pokaźne bo ok 4,5 cm :)
Za 3 tygodnie mamy powtórkę echa serca, a kolejna wizyta u mojej gin za 5 tyg.

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1396986013.551940.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1396986013.551940.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 86
Myślę, że to taka gadka profilaktyczna :rolleyes: niewiele się tym przejmuje. Bardziej tym antybiotkiem, ale mam nadzieję, że wybiorę go i będzie wszystko ok :thumbup:
Tekst mojego Męża po tym jak dowiedział się ile Szymek waży: to już więcej niż kilo cukru, takie kilo cukru i mała cukierniczka :sly:
Padłam

Mój M. robi podobne porównania. Wyczytał to w jakiejś książce i teraz wyszukuje przedmioty podobne masą i wielkością do małej.

Pola - fajne zdjęcie :) a czemu wizyta dopiero za 5tyg.?

Michalina, bo za 3 tyg bede miała USG (echo serca) u innego lekarza. Moja szyjka długa i gin stwierdziła ze chce mnie zobaczyc 2 tyg po następnym USG. Ale w międzyczasie i tak chyba pójdę na wizytena NFZ bo i tak bede musiała odebrac wyniki wiec pewnie lekarka mnie zbada.

Pola - cudowny synek jeszcze 3 miesiące i bedziemy tulić :) a potem zamarzymy, po kolejnej nieprzespanej nocy, żeby chociaż na chwilkę wróciły do brzucha :)
Pamietam, ze jak Igi się urodził to była z niego taka strasza chudzinka z ogromnąąą nogą. Pociesznie to wyglądało

Oj tak, juz sie nie moge doczekać tego tulenia i całowania :)
Mi sie ostatnio śniło ze urodziłam synka, ale ze względu na nowe standardy (zalecenia Unii Europejskiej) po narodzinach wsadzili mi synka jeszcze na dwa dni do brzucha :) :) :)

Pola czadowe zdjęcie! Ja mam takie z czasów ciąży z Klaudią w 2d, jak leży na plecach cała i ma obie nogi na czole:-D Cieszę się, że synek zdrowy, a łożysko, może jeszcze pójdzie w górę? Klaudia jak się urodziła to miała łydkę długości stopy - komicznie to wyglądało:-) I stopy nadal ma długie, bo 4,5rou a ona nosi rozmiar buta 29

reklama
Pola cudowna pamiątka. Ja do tej pory pamiętam jak Aru mi na usg pomachal potem kciukiem ok zrobił a potem nununu palcem. Śmiałam się że zaraz mi fakersa pokaże :D

Do góry