reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gin mi powiedział, że miał pacjentki, które przez całą ciążę się z tym bujały. Staram się mało słodyczy jeść, ale z pieczywa nie mam zamiaru rezygnować.. Może się w końcu ode mnie odczepi. Powiedział, że mogę sobie clotrimazolem też smarować wszystko na zewnątrz - to będzie duża ulga. nie się to tylko w ciąży czepia, nigdy normalnie nie miałam takich problemów

Nie, mój gin nie drukuje. Poza tym co tu paczać jak kość udowa cały ekran zasłania - już za duży na jakiekolwiek zdjęcia oprócz portretów w 3D, ale gin nie ma takiego sprzętu. pójdę do innego gina po 28 tc na usg w medicoverze - bo mi się należy:-p to pewnie będą i zdjęcia.

reklama
joł,
ja dzisiaj też po krzywej cukrowej... o dziwo, nie było tak źle, tylko na spodzie szklanki była nierozpuszczona kula z glukozy.. patrzę na pielęgniarkę i mówię, że nie ma takiej opcji, żebym to połknęła ;) dolała mi 1/3 kubeczka wody... ależ ta końcówka była "pyszna" - bo nie tak słodka jak całość wmuszona chwilę wcześniej ;)

niestety moje żyły nie współpracowały i zostałam ukłuta 4 x i mam siniaki jak narkoman grrrr...
zrobiłam też morfologię i mocz i dodatkowo poziom magnezu z ciekawości ;-)
wyniki odbieram w środę rano, w środę o 13 wizyta i na pewno "małe" usg :-))))))))))

pozdrawiam mamuśki!

Do góry