seorise, nie strasz mnie, że może dziecko tyle przytyć w ciągu tygodnia, moja dwa tygodnie temu ważyła 3100, więc jak się nie urodzi szybko to może przekroczyć 4500

Kopacz mnie ostatnio taka straszna baba pobierała krew, tak bolało aż sama byłam zdziwiona,że pobieranie może tak boleć:-) a opatrunek mi tak założyła, że bluzka chyba już się nie dopierze
u mnie bez zmian z ciśnieniem, w piątek na kontroli u położnej miałam 185/120. Od razu do szpitala, ktg, mocz,krew i co... i nic..

przeszłam tylko z dawki 5 tabletek, mam teraz 8. Nie mam już siły im tłumaczyć, że te tabletki nic na mnie nie działają. co z tego, że przed wzięciem tabletki mam 160/100, jak po tabletce spada mi gora do 150/100. A działają na mnie góra dwie godziny. Z każdym dniem mam coraz większe ciśnienie, a do tego jeszcze kilka dni temu nie miałam nic białka w moczu a w piątek mi wyszło białko +1, ale dla nich to jest w normie. Nie mam pojęcia jaka jest norma, ale skoro go nie było a jest to chyba coś się zaczyna dziać niepokojącego.
no i tak właśnie minął mi weekend, doła dostałam, martwię się tym wszystkim i modlę się tylko, żeby mała chciała już wyjść na świat, bo tutaj lekarzom w nic nie wierzę:-(