• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wymiary po porodzie

Ja ważę już 56 kg. Czyli do wagi sprzed ciąży jeszcze 5 kg. Ale chce już tak zostać, bo jakoś mieszczę sie we wszystkie ciuszki, a byłam za chuda.
Tomola ja tak zleciałam z wagi po Mariannie i okazało sie, ze mam poporodowe zapalenie tarczycy. Czułam sie fatalnie, bo myślałam, ze to silny baby blues,a to była tarczyca.

reklama
a ja waze 55 kg ale w nic sie jeszcze nie mieszcze:no:

Karolki bardzo mało ważysz! ile ważyłaś przed ciążą? :szok:

Mi do wagi sprzed ciaży brakuje 2kg :tak: mieszcze sie bez problemu we wszystkie rzeczy a niektóre nawet spadają mi z tyłka :-) przed ciążą mąż mówił że byłam za chuda a teraz podobno jest w sam raz :tak: brzucha już wogóle nie mam także jestem bardzo zadowolona :-D pamiętam że po powrocie ze szpitala byłam załamana swoją wagą :wściekła/y: ale w ciągu 3 m-cy schudłam 11kg tylko dzięki diecie :tak: bo podobno osobom, które nie karmią piersią trudniej zgubić zbędne kilogramy :-(

to ja też sie pochwalę :-). przez ciążę przytyłam 28 kg i już zrzuciłam, spodnie mi już z tyłka spadają, Ale ja ważę dużo wiecej niż wy - chudzinki ;-). Przy Was to ja kulka jestem bo ważę 68 kg, a wzrostu mam tylko 164. Ale i tak jestem już zadowolona z tego jak wyglądam - mąż też, tyle że ja mam ambitny plan wrócić do wagi z przed 5 lat -czyli jeszcze 5, no moze 6 kg;-)​

ja waze 58kg a przed ciaza wazylam54-55 wiec jeszcze troszke :-) ale spokojnie mieszcze sie we wszystkie ciuchy.najgorsze to to ze mam straszne rozstepy na brzuchu i to w takim miejscu ze jak mam krotsza koszulke to je widac,a sa jeszcze takie foletowe :-(co mam zrobic zeb do lata staly sie mniej widoczne??:-(

Ja mam jeszcze 2 kg do wagi z przed ciąży ale nic a nic nie idzie w dół :( za duży apetyt na słodycze... Ważę 68kg a chciałabym... o 8 mniej... Pocieszające jest, to że mieszczę się w większość ciuchów. W sumie z tym chudnięciem to nie było źle bo wszpitalu zrzuciłam 7 kg!!! A kolejne 3 w pierwszych tygodniach po porodzie.

Nie mogę się doczekać jak przestanę karmić piersią i będę mogła się zacząć odchudzać :) Narazie jedynie ćwiczę i to też niezbyt intensywnie bo zauważyłam, że po forsownych ćwiczeniach mam mniej pokarmu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry