Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karolki - ile Ty masz wzrostu? ważysz jak wróbelek. Przez ciążę przytyłam 12 kg (lub 14, w zależności czy liczyć od -2 kg, które na początku schudłam). Ważyłam 58kg, teraz 56kg, mam 173 cm.raabit ja przez cala ciaze przytylam jakies 13 kga wazylam ok 51kg przed
sporo schudlas, gratuluje![]()
W ciąży przybyło mi 19kg.Po porodzie zostało 9kg,a teraz moja córka ma 6,5 miesiąca a ja mam jeszcze 6kg do zrzucenia. P O M O C Y !!!! Zaznaczam ze jeszcze karmie piersia i nie wiem czy moge stosowac jakas dietke.Robie co sie da silownia,aerobik,ale co z tego jak ciagle chce mi sie jesc.Te 6kilo mam w udach i bioderkach ze o piersiach nie wspomne.

. po samym porodzie spadło mi 10 kg:-)
, ale 6 jeszcze wisi. Dieta jakakolwiek przy karmieniu odpada
, ale widzę po wadzę, ze wolno ale systematycznie w dół idzie...
Damy radę :-)
. Tylko cyce większe niż były, a zawsze były duże (z tych do karmienia staniczków to mam 75 dd). Koszuli to nie mogę na guziczki zakupić bo paskudnie się rozłazi
. Jak zmaleją to pewnie nie będą dobrze wyglądac, bo tak długo były "rozciągnięte";-), więc moze lepiej niech już takie zostaną?
Antylopka ja mam 160cm wiec za wysoka nie jestemmusze sie pochwalic, ze dzis waga wskazuje juz 53.5 kg
zeby tylko nie poszlo w gore znow
jeszcze ze 3 kg do zrzucenia
i bedzie ok.
ja mam 165 wiec tez nie za wysoka
waże 57 i wygladam szczuplo...ale mysle ze jakkby mi ubyło jakies 5 kg to juz za chudo bym wygladała
To Karolek wzrostem nie idzie w mamusie

To tak jak u mnie