Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy któraś mamusia chłopca już coś takiego robiła?
Kurcze ja musiałabym się przejechać do jakiejś pasmanterii coby kupić jakieś dekoracje... tylko coś mi się zdaje, że więcej taśm w serduszka i kwiatuszki będzie niż w auta, kopary i samoloty :/ ale może jakieś guziki takie będą... jak nie, to na allegro zamówię... czasem są do kwiatków doczepiane takie drewniane biedronki - wiecie w jakiego typu sklepie coś takiego można kupić - oczywiście mi by zależało na autkach, pociągach i koparach a nie biedronkach ewentualnie zwierzaki wchodzą w grę... a może piłkarze - takie nawiązanie do tortu by było
Ewa - guziki w kształcie piłki nożnej widziałam u siebie w pasmanterii. Masz racje, że dla chłopca trudniej zrobic cos takiego.
Moge tylko moja kartkę z pociagiem Ci przypomnieć.
A ja właśnie się wziełam za zaproszenia na roczek Zosi Jak skończe, to wkleję, żeby się pochwalic jak zwykle
z listkami czy bez? Mąż mówi, że z listkami, a ja nie moge się zdecydować gdyż preferuję skromną elegancjęZ drugiej strony weselej z listkami,a to przecież zaproszenie dla dziecka Może mi poradzicie?
Justysia biedronki pewnie będą... ale mi chodziło właśnie tego typu - ale bardziej "męskie"
Tylko kiedy ja znajdę czas na takie zakupy :/ może skoro przestało padać, to łatwiej będzie mi wybrać się z dwójką autobusem do miasta... a przystanek mam właśnie niedaleczko sklepu plastycznego i kwiaciarni, pasmanteria teżniedaleko więc może byłaby to ciekawa przygoda zarówno dla mnie jak i dla dzieciaków