reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

alsuia wygladasz super w zyciu bym nie powiedziala ze dopiero co urodzilas :) ile przytylas w ciazy i ile juz stracilas :)? poza tym masz zgrabne nogi wiec fajnie jakbys miala szpilki na wyoskich obcacach bo one wlasnie dają efekt dlugich nog :D no i fajnie i kobieco to wyglada no ale te butki tez masz bardzo ladne :) a na brzuszek ktory zostaje po ciazy duzo kobiet inwestuje w jakies gorsety itd :) ja po ciazy akurat nie musialam bo i tak mialam maly brzuch a po nim mi nic nie zostalo ciekawe jak bedzie teraz

reklama
Ada przytyłam 20kg ale do zrzucenia zostalo mi jeszcze jakieś 8 kg bo już 3 kg spadlo :)) karmie piersią więc ... No ogolnie to nie moge na siebie parzeć, mam masywne raiona, duży biust, brzuch obwisły, szerowie biodra i grube nogi ...

kartki superowe! szok!
ja sie zastanawiam czy czasem tej rozowej sukienki nie skrocic, bo to bedzie moj pierwszy raz w dlugiej sukience na weselu i nie wiem czy dam rade w niej tanczyc....:confused: i jak beda takie upaly to nogi mi sie do niej przykleja:-D

Beatko co by nie było, będziesz wyglądać cudnie w tych sukienkach:-):-):-) a sukienki maxi ponoć teraz w modzie:tak:

Ewuniu, karteczki śliczniaste:-)

Ala , wyglądasz rewelacyjnie, ja nigdzie nie widzę, masywnych ramion czy grubych ud. Chyba Twoje lustro kłamie:-p

reklama
A tak się prezentują zaproszenia:
DSC08328.jpgDSC08332.jpgDSC08329.jpgDSC08330.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry