reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze zainteresowania

reklama
Dziękuję dziewczyny, jak miło czytać takie komplementy:-):-D:-D:-D To miłe jak ktoś docenia:tak::-):-):-)
Jestem od jakiegoś już czasu uznanym twórcą ludowym i sprzedaję pisanki (i nie tylko) na wielkanocnych kiermaszach rękodzieła, tak że zamówień sporo:tak: Miałam sobie robić stronę, ale przy małym dziecku nie będzie za bardzo czasu na realizowanie zamówień, może za jakiś czas:happy2:

Dziękuję dziewczyny, jak miło czytać takie komplementy:-):-D:-D:-D To miłe jak ktoś docenia:tak::-):-):-)
Jestem od jakiegoś już czasu uznanym twórcą ludowym i sprzedaję pisanki (i nie tylko) na wielkanocnych kiermaszach rękodzieła, tak że zamówień sporo:tak: Miałam sobie robić stronę, ale przy małym dziecku nie będzie za bardzo czasu na realizowanie zamówień, może za jakiś czas:happy2:

To super, że robisz coś co lubisz i jeszcze jakiś grosz wpadnie. Ja też zarabiam na swojej pasji - skończyłąm szkołę muzyczną i teraz dorabiam sobie i uczę maluchy grać na skrzypcach :-)
Sprawia mi to wielką radość :tak:

reklama
Nikita, po prostu szoker!!!!!
A w związku z tym mam pytanie do ciebie i w ogóle do Majóweczek, bo może poddadzą mi jakiś pomysł.
Chodzi o to, że chcę odświeżyć pokój dla dzieci, ale nie mam w planach malowania, bo P. o to się nie doproszę a sama nie dam rady bo pokój jest duży i wysoki na 3,34m.:-( Jest pomarańczowa tapeta i chciałam kupić szablony do naklejania, jakieś kwiaty i zwierzątka. No i tu jest problem bo tapeta jest chropowata i pani w sklepie powiedziała, że naklejki mi odpadną bo powierzchnia musi być gładka, tak więc szkoda moich pieniędzy.
I tu moje pytanie? Czy masz lub macie jakiś sposób albo pomysł jak zmontować na ścianie jakieś ozdoby? Od razu mówię, że zdolności plastycznych nie mam:-:)no: a nie ratuje mnie kupno obrazka z np Kubusiem Puchatkiem, bo musiałabym z 10 ich kupić i będzie beznadziejnie to wyglądać:-(
Help!!
Help!!
Help!!!
Help!!!!!!

Do góry