reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze zainteresowania

reklama
coś takiego mam.,
miejscami mam głębiej nawet

Załączniki

• DSC02569.jpg
    DSC02569.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02570.jpg
    DSC02570.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 29
Aga - to na tym chyba naklejek takich cienkich nie przykleisz
no chyba że taki grubsze welurowe ale nie wiem, nie mam doświadczenia
a moze skusisz się na takie drewniane? JustMe chyba pokazywała takie u siebie a sa tez inne drewniane klejone do ściany na allegro

coś takiego mam.,
miejscami mam głębiej nawet

Aga mi to wygląda na tynk strukturalny. jeśli to tynk strukturalny to nic nie przykleisz - welurowych też, tzn przykleisz, ale odpadną więc szkoada zachodu i kasy. Na tym to tylko szablon i malowanka.W Ikei chyba są fajne szablony dla dzieci. Możesz też kleić na taśmę dwustronną ale licz się z tym że później oderwiesz z tynkiem to co przykleisz.

Mi się też wydaje że przy tym tynku najlepszy będzie szablon i farba:-) Ja mam u siebie normalną, gładką ścianę, ale i tak zdecyduję się na jakiś szablon i malowanki:-)

Aga, zgadzam się z dziewczynami, naklejki nakleiłabyś tym klejem magic, ale do oderwania to tylko razem z tynkiem, a poza tym nie wyglądałyby zbyt ładnie. Tak nienaturalnie. Nawet grubsze , z weluru nie byłyby dobre:no:
Chyba że właśnie drewniane albo z grubego filcu:happy2:
Ale ostatecznie polecam malowane szablony:-):tak::-)

dzięki dziewczyny tak właśnie przypuszczałam. dobrze, że chociaż jedną scianę gładką zostawiłam:-) erentualnie na te pozostałe mogę jakieś obrazki powiesić... ale jeszcze o tym nie myślę. pokój jest jasny i kolorowy, może lepiej nie przesadzać za bardzo...
co mi się jeszcze podoba to takie na szybę jakby żelowe ozdoby czy coś. my w tym pokoiku właśnie mamy wieeeelkie okno i pomyślałam, ze może na szybę coś:confused::happy2:

reklama
Wstawiam zdjęcia zimy - moje widoki z okna 23.01.2010

Załączniki

• Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 29
  • Obraz 023.jpg
    Obraz 023.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 26
  • termometr.jpg
    termometr.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 26