reklama
A ja kupiłam w TkMaxx cudny bambusowy kocyk, jak mgiełka cienki![]()
Polecam Wam pieluszki itp. właśnie bambusowe! Są przemiłe w dotyku. Hania też miała kilkaTylko uważajcie na podróbki bo ja raz się nacięłam przez net i bambusa tam był może 5 %
![]()
Cudne! Ja uwielbiam TK Maxx!
Bambusowe są kapitalne! Ja już też pieluchy pokupowałam. Że za szt trzeba zapłacić 27 zł (cena w smyku za z wzorkami) przeraża ale te 100% bambus po tyle chodzą. Warto mieć choć jednà.
Dziewczynki widzę że zakupy idą w ruch
Ja narazie rozppakowałam jeden worek tych fatałaszków ze sklepu od psiapsiółki a mam ich jeszcze 7

Załączniki
malinka89
Fanka BB :)
Malinka89 ja też jeszcze nic nie mam więc nie jesteś osamotniona w braku zakupów![]()
No to dobrze :-)
Malinka ja w pierwszej ciąży zaczęłam kupować wszystko po 30 tyg jak poszłam na zwolnienie, a teraz tez się nie spisz, bo praktycznie wszystko mam tylko musze pozbierać po rodzinie![]()
Ano właśnie, wszystko masz :-) ja dostane jakąś paczkę od znajomych co do kolejnej nie jestem już taka pewna.. Dlatego drobne rzeczy które wiem ze chce nowe zacznę kupować od czerwca a reszta pod koniec wakacji :-)
Dziewczyny a jaką zamierzacie kupić pościel do łóżeczka ?? bo ja już sama nie wiem,czy bardziej kolorową i dziecinną czy bardziej stonowaną ??
Ja bardziej stonowana :-)
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Buba swietny ten kombinezon w gwiazdki
Xmamuska ja bede posciel stonowana kupowac i dziecieca
Xmamuska ja bede posciel stonowana kupowac i dziecieca
reklama
Podziel się: