reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Reniam, a one ciążowe są? Czy po prostu luźniejsze w pasie?

Ja jeszcze też maluszkowi nic nie kupiłam, czekam na dostawę worów od siostry, przeglądnę i wtedy zacznę coś kupować. Za to dostałam od mojego taty:
DSC_0016[1].jpg
One typowo chłopięce są, a tata się upiera, że to będzie wnusia :D

Załączniki

• DSC_0016[1].jpg
    DSC_0016[1].jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Dodonka one są ciążowe, mają gumy po bokach. O takie:5293041192_2.jpg
Nie chciałam z panelem ciążowym bo ciepło się robi, a poza tym takie założę jak urodzę i nie będzie widać że ciążowe.

Załączniki

• 5293041192_2.jpg
    5293041192_2.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 91
A ja kupiłam w TkMaxx cudny bambusowy kocyk, jak mgiełka cienki :)
Polecam Wam pieluszki itp. właśnie bambusowe! Są przemiłe w dotyku. Hania też miała kilka :) Tylko uważajcie na podróbki bo ja raz się nacięłam przez net i bambusa tam był może 5 % ;)

Cudne! Ja uwielbiam TK Maxx!
Bambusowe są kapitalne! Ja już też pieluchy pokupowałam. Że za szt trzeba zapłacić 27 zł (cena w smyku za z wzorkami) przeraża ale te 100% bambus po tyle chodzą. Warto mieć choć jednà.

Dziewczynki widzę że zakupy idą w ruch :)

Ja narazie rozppakowałam jeden worek tych fatałaszków ze sklepu od psiapsiółki a mam ich jeszcze 7ImageUploadedByForum BabyBoom1430466808.554452.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430466808.554452.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430466808.554452.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 101
Reniam super te spodnie! Chyba też za takimi się rozejrze :-)

Buba ile ciuszków! Aaaaa zazdroszczę!

Kocyk bambusowy genialny, na pewno kupie ze dwa!

Czy tylko ja jeszcze nic nie mam? No oprócz łóżeczka..

Malinka ja w pierwszej ciąży zaczęłam kupować wszystko po 30 tyg jak poszłam na zwolnienie, a teraz tez się nie spisz, bo praktycznie wszystko mam tylko musze pozbierać po rodzinie :)

Dziewczyny a jaką zamierzacie kupić pościel do łóżeczka ?? bo ja już sama nie wiem,czy bardziej kolorową i dziecinną czy bardziej stonowaną ??

Malinka89 ja też jeszcze nic nie mam więc nie jesteś osamotniona w braku zakupów :)

No to dobrze :-)

Malinka ja w pierwszej ciąży zaczęłam kupować wszystko po 30 tyg jak poszłam na zwolnienie, a teraz tez się nie spisz, bo praktycznie wszystko mam tylko musze pozbierać po rodzinie :)

Ano właśnie, wszystko masz :-) ja dostane jakąś paczkę od znajomych co do kolejnej nie jestem już taka pewna.. Dlatego drobne rzeczy które wiem ze chce nowe zacznę kupować od czerwca a reszta pod koniec wakacji :-)

Dziewczyny a jaką zamierzacie kupić pościel do łóżeczka ?? bo ja już sama nie wiem,czy bardziej kolorową i dziecinną czy bardziej stonowaną ??

Ja bardziej stonowana :-)

reklama
Malinka ja nie mam nic, nawet łóżeczka ;) i muszę wszystko kupić bo nie mam od kogo dostać. Liczę na jakieś sensowne prezenty od znajomych :p

Do góry