Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My też z PBKM mamy umowę. Hani krew już przechowujemy teraz Karola. Oby NIGDY się nie przydało!!! A w razie choroby nie chce sobie wyrzucać, że nie zrobiłam tego co mogłam. My samą krew pępowinową pobieramy, zestaw do pobrania 680zł, potem 1590zl za badania i pierwszy rok przechowywania - ale to cena "promocyjna" na drugie dziecko![]()
Potem rocznie płacimy (chyba) 590 za Hanię i 470 za Karola.
Doris, właśnieto łóżeczko Chicco Next 2 Me kupuję![]()
No właśnie ja nie byłam przekonana do łóżeczek turystycznych ale to jest fajne i głównie chodzi o to, że może udałoby mi się nie spać z dzieckiem. I przekonuje mnie jeszcze ta mała powierzchnia bo kiedyś o tym czytałam, że takie maluszki nie lubią przestrzeni. Dlatego zainwestuję tez w otulacz. Fajny jest jeszcze ten rogal, to pierwsze co jest opisane. To gdybym ewentualnie zdecydowała się na normalne łóżeczko.