reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze zakupy

reklama
No to i ja się pochwalę co mam, choć to tylko część, bo za dużo zdjęć musiałabym napstrykać :p
IMG_0070.jpgIMG_0071.jpgIMG_0072.jpgIMG_0073.jpgIMG_0074.jpgIMG_0075.JPGIMG_0076.JPGIMG_0077.jpgIMG_0078.jpgIMG_0079.jpg

Jeszcze jeden post, gdyż razem nie chciało się załadować :)
IMG_0080.jpgIMG_0081.JPGIMG_0082.jpgIMG_0083.jpgIMG_0084.jpgIMG_0085.jpgIMG_0086.jpgIMG_0087.JPG

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alka a skąd ty wzięłaś ten zestaw z logiem Lecha?? Mój D. to wielki kibic Lecha i jak to zobaczył to od razu z pytaniem skąd to?:)
Ubranka po prostu prześliczne:)

Anisia u nas na stoiskach Lecha są takie gadżety - jak będziesz chciała to Ci kupię i wyślę - no problem :)
Dla Ciebie, a raczej dla Twojego D. jeszcze dwa zdjęcia :)
IMG_0088.jpgIMG_0090.jpg

reklama
Wow Alka zaszaleliscie :D te spodenki w pingwinki i spioszki w kangurki są najpiekniejsze :)) juz sobie wyobrazam jak wasz Synus bedzie slicznie w tym wygladal :) wszystkie panny jego :))

Do góry