reklama

nasze zakupy

Jeśli chodzi o pieluszki pampers to które są lepsze Premium Care czy New Baby? Ja co prawda kupiłam paczkę Premium Care bo były w promocji ale sama nie wiem czym tak naprawdę się różnią.
na początek lepsze sa pieluszki te new baby bo maja taka siateczkę i będą elegancko chłonąć ta pierwsza kupkę. bo ta kupka pierwsza to taka wodnista silnie. a później jak mleko zrobi sie bardziej wydajne :) i żołądek dziecka trochę sie już przyzwyczaj do trawienia to kupy będą troszkę rzadziej występować i będą bardziej papkowate wtedy te Premium Care.

reklama
dziewczyny dobrze posłuchać Waszych rad.
Z tego co piszecie i co wcześniej dowiedziałam to też zamierzam na początek do szpitala mieć pampersy. Potem huggies z miejscem na pępuszek. Później to zależy od małej. Będziemy wypróbowywać inne :-)

zaczęłam przeglądać stronę ikea, żałuje że nie mam na miejscu tego sklepu.. bo tyle świetnych produktów mają. Więc trzeba będzie się zmobilizować i pojechać do najbliższego ;)

Bakalia to fakt w ikei są super rzeczy. Ja na szczęście jestem z Warszawy więc mam niedaleko 2 Ikee. Ostatnio miałam taką fazę że bywaliśmy tam co tydzień. Do pokoiju dziecięcego kupiłam komodę i szafę na której fronty czekaliśmy ponad 2 miesiące bo chcieliśmy uniwersalne brzozowe a nie np. niebieskie, zielone czy różowe. Tydzień temu dokupiłam lampkę na ścianę różowego kwiatuszka i żyrandol do pokoju Julci taki księżniczkowaty z kryształkami (sama bym taki chciała mieć jako dziecko hihihi) Acha i kupiliśmy tam jeszcze materacyk do łóżeczka. Fajne są kocyki i ręczniczki chociaż tego akurat już nie muszę kupować. No i bezapelacyjnie pluszaki są boskie ale stwierdziliśmy że na początku chcemy mieć jak mniej pluszaków w któych wiadomo zbiera się kurzysko. Chorujęjeszcze na baldachimek ale ten z Ikei mi nie pasuje bo jest mocowany do sufitu co u nas odpada muszę poszukać takiego mocowanego do łóżeczka.

Dziekujemy za reklamę.

Ja srednio bylam zadowolona z tym pampersów z dziurka. W sumie teraz ich nie kupie. Jedyny minus pampersow wedlug mnie to taki, ze czuć mocz w nich mocno. W huggisach nie odczuwałam. Dla mnie najlepsze byly premium care:tak:

byłam w Rossmanie kupiłam małemu kosmetyki z Nivea Baby, wysłałam pieniądze za butelki z LOVI (150ml i 250ml) także zostało kupno łóżeczka ;)

w netto promocja :
chusteczki pampers 2opakowania , 8.99zł (64sztuki w jednym)
w tesco promocja:
chusteczki pampers 4opakowania, 16.99zł (64szt w jednym)

Ostatnia edycja:
reklama
Maryś- a wg mnie odwrotnie. To te białe premium care mają tę siateczkę. Ja byłam nimi zachwycona ale one są jednak droższe niż te new baby jak sie policzy cenę za sztukę
a możliwe ze poplątałam.
ja na pewno w szpitalu miałam te baby new. ale wtedy jeszcze nie było tych premium care.
dopiero później miałam próbkę tych pieluch.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry