Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie - ja do tej pory kupilam same polskie ciuszki dla Maluszka, 100% bawelna, mieciutkie i fajne. Ta firma jest bardzo chwalona. Chinskich jakos nie chce kupowac.Co do tych śpiworków w Tesco, to dziś pojadę sprawdzić czy warto kupować.
Melisa u mnie ciuszki dla dziecka, jakie dostałam i kupiłam to większości są polskie bądź zagraniczne metki (nie chińskie).
nie mam przekonania żeby tak małemu dziecku kupować coś co nie będzie oddychało na jego skórze,przynajmniej takie jak widziałam dotąd ciuszki w mieście u siebie to bardzo odbiegały od moich oczekiwań. Chodź wiadomo w tych czasach prawie wszystko chińskie.. przynajmniej po ciuchach dla siebie widzę że szybko się niszczą w praniu więc czy to jest sens kupować..
bylam wlasnie dzis w Tesco i faktycznie fajne i na promocji ubranka i spiworki maja. Tylko jak popatrzylam na metki to wszytsko chinskie i jakos mnie to zniechecilo. Jaki Wy macie stosunek do ubranek chinskich? Kupowac czy nie? Tyle sie o tym mowi w tv, ze sama nie wiem...
Ja kupuję takie, które mi się podobają i są dobre jakościowo - tak na oko, nie sprawdzam nawet kto je produkuje![]()
Ja kupuję takie, które mi się podobają i są dobre jakościowo - tak na oko, nie sprawdzam nawet kto je produkuje![]()