reklama

nasze zakupy

Marcia:) dzięki:) ja właśnie też chce cycem karmić długo, ale zobaczymy czy mi wyjdzie:) bo sutki i ogólnie cyce mam tak drażliwe, że ojeny....ale mam nadzieję, że to się zmieni!:)

reklama
to zobaczysz co bedzie po porodzie pare dni hi hi hi...ja z bolu zaciskałam zęby ale co sie nie robi dla maluszka :-) Bephanten dzialac u mnie cuda ;-)

Mi koleżanka poradziła, żebym sobie pod prysznicem kręciła sutki hehe jakby wyciągała, żeby po porodzie były już przystosowane... ale jakoś o tym zapominam :)

Mi koleżanka poradziła, żebym sobie pod prysznicem kręciła sutki hehe jakby wyciągała, żeby po porodzie były już przystosowane... ale jakoś o tym zapominam :)

Głupi pomysł!!!! Symulacja piersi i tymbardziej sutków prowadzi do skurczy macicy... co nie jest wskazane:P tak wiec nawet przy Przytulaniu powinno sie unikac drażnienia piersi...

Alka i dobrze, że zapominasz! bo ponoć to można robić przed samym porodem! o ile dobrze pamiętam to przez takie drażnienie sutków jakiś hormon się wydziela odpowiedzialny za przyspieszenie porodu czy czegoś tam...nie pamiętam dokładnie...;/ ale może bardziej "zaawansowane" mamy wiedzą lepiej!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry