reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze zakupy

reklama
pati... cuda!! Szczególnie podobają mi się te body w szerokie pasy, i te niebieskie z brązowymi rękawkami .... Zdradź nazwę sklepu!! Plissssssss

Dziekuje!!!!! sama ogladam je co chwile ;))))
Ubranka sa Nexta, Old Navy, Calvina i Carter'sa!!! Next w firmowym sklepie w zlotych tarasach, ale sa na allegro!!!! Reszta w Stanach, jak macie mozliwosc, zeby ktos kupil , czy wyjazdu, czy zakupu na kogos kto tam mieszka to polecam Baby: Baby Boys Sale | Old Navy Ceny sa super, jakosc idealna a wzornictwo sliczne!!!!!! Mozna upolowac tez nowiutkie na allegro lub ebay niemieckom lub brytyjskim!!!!!!!

Malutka owocnych zakupow!!!!!
Vileyka w h&m i Nextcie i zarce dostepnym u nas w sklepach sa sliczne chlopiece ciuszki!!!!!!

super ciuszki dziewczyny!!:)

słuchajcie co myślicie o zakupie JUŻ wózka? one tanieją pod koniec roku? bo wiem, że modele x-landera na 2012 dopiero wejdą najwcześniej w marcu, więc wózek będzie musiał być już kupiony...a boję się, że ta moja promocja się skończy...i trzeba będzie płacić drożej, bo teraz jest spoko:) za 2000 zł niecałe komplet razem z fotelikiem maxi-cosi cabrio:)

reklama
Pati-naprawde sliczne ubranka :-) Bedzie Maly Przystojniak :-)

My wczoraj kupilysmy troche rzeczy dla Milenki- jak zrobie zdjecia to pokaze :-)

Do góry