reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Ja w pierwszej ciąży 20 kg przytyłam. Z czego 12 zostało... Teraz się bardzo pilnuję. Na razie 3.5 kg. a to już 5 miesiąc wiec mam nadzieję, że tym razem nie będzie takiej tragedii.

Akatsuki, śliczny brzusio :)

reklama
tydzień 19.jpg Mój brzuchol, powoli zaczyna być widać... :D Tzn., ja różnicę widzę ogromną...Choć kg to przybyło mi jakieś 500g.

Załączniki

• tydzień 19.jpg
    tydzień 19.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 105
akatsuki ładnie rośniecie, oj chyba naprawde bedziesz miała spory brzuszek na koniec ;)

dbdg aty co druga Buba, nic tam nie ma :)

a tu ja 20t1d z wieczora dla lepszego efektu, maz jak mnie rano widzi to sie pyta, gdzie jest brzuch hah przepraszam za jakosc i strój ;)
DSC_0317[1].jpg

Załączniki

• DSC_0317[1].jpg
    DSC_0317[1].jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 157
akatsuki ładnie rośniecie, oj chyba naprawde bedziesz miała spory brzuszek na koniec ;)

dbdg aty co druga Buba, nic tam nie ma :)

a tu ja 20t1d z wieczora dla lepszego efektu, maz jak mnie rano widzi to sie pyta, gdzie jest brzuch hah przepraszam za jakosc i strój ;)
Zobacz załącznik 688326

Jaki ładniutki <3

Coś tam mam, nie za wiele, ale ja już widzę ;)

kurcze ja nie ogarniam. Jesteśmy wszystkie na tym samym etapie ciąży, wy takie laski zgrabne a ja już jak na porodowke wyszykowana. Zalamie się, dziwić się że plecy umierają. .. ; (

piękne domeczki macie dziewczyny :-)
Akatsuki każdy ma inną urodę, nic na to nie poradzimy, ja też mam już spory brzuch, na pewno więszy niż wiele z was...

Mój brzuch 20tc1d
z.jpg

Załączniki

• z.jpg
    z.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry