reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
Ja sie boje ze moja dzidzia odziedziczy po mnie odstajace uszy.. :/

Ja tez sie tego boje, choc jestem po operacji i juz nie mam odstajacych uszu :) ale wiadomo genetycznie i takie tam moze sie zdarzyc...mam nadzieje ze uszka bedzie mialo po tacie :)
Chociaz powiem ci ze moja siostra ma bardzo odstajace uszy, bardziej niz ja mialam przed zabiegiem i jej coreczka urodzila sie z pieknymi przyleglymi do glowki uszkami :)
Pozostaje miec nadzieje :)

mglaczek, ja tez mialam zabieg :) jak mialam 17 lat.. te uszy to byl moj najgorszy kompleks.. u nas w rodzinie jedna moja siotra ma uszy odstajace i jej coreczka i synek tez.. a my dostalysmy od taty.. ktory dostal od swojego taty.. ktory od swojego taty.. :)

mglaczek, ja tez mialam zabieg :) jak mialam 17 lat.. te uszy to byl moj najgorszy kompleks.. u nas w rodzinie jedna moja siotra ma uszy odstajace i jej coreczka i synek tez.. a my dostalysmy od taty.. ktory dostal od swojego taty.. ktory od swojego taty.. :)

To juz sie nie meczysz z uszkami :) tak jak ja :) juz problem z glowy dawno odfrunal :) ja odziedziczylam po mamie ;) Mam nadzieje ze moje dzieci nie odziedzicza tego po mnie :) a jesli tak, to na pewno cos z tym zrobie,zeby w przyszlosci nie musialy przechodzic tego co ja przechodzilam.

Ahh dziewczynki przesadzacie z tymi uszkami;-) Ja tez mam troche odstajce uszka, z tym ze mam male i odstajace i teraz jako dorosla to jakos nie widze u siebie tych odstajacyh uszu. Nigdy jednak nie mialam z tego powodu problemow, nikt sie ze mnie nie smial ani nie wytykal mnie palcami. I moj synek mimo ze to wypisz wymaluj tatus jedyne co po mnie odziedziczyl to wlasnie uszka. A urodzil sie z kompletnie przyleglymi uszkami dopiero po paru miesiacach zaczely mu troszke odstawac. Ale to niewazne, dla mnie i tak jest najsliczniejszym chlopcem na swiecie i nie wyobrazam go sobie bez tych uszek;-)

No to dziewczynki, zeby troche odswiezyc watek wstawiam zdjecia mojego Skarba;-)
1. Dzien powrotu ze szpitala, 5-dniowy Fifi
2. Tygodniowy Filipek
3. No i najbardziej aktualne jakie posiadam na kompie, chyba z grudnia;-)

Załączniki

• IMG_2123.jpg
    IMG_2123.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_2177.jpg
    IMG_2177.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_2514.jpg
    IMG_2514.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 81
asiulkaa, moje byly bardzo odstajace nie troszke :) ale tez nikt sie ze mnie nie smial.. ja poporostu sie strasznie ich wstydzialm i caly czas chodzilam w materialowych opaskach na uszach.. albo w rozpuszczonych wlosach (ale potrafily wystawac i tak heh).

Twoj synek slodki :) szczegolnie w tym wielkim kombinezonie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry