Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tylko raz farbowałam u fryzjera, ale po znajomości zapłaciłam jakieś 100 zł, no i to było daaaawno temu :-), a potem tylko kupowało się 2 farby jedną na odrosty a drugą na poprawienie koloru i dawało radę ... po kilku razach miałam już niesamowitą wprawę w farbowaniu samej siebie :-)
Violett - nie ma czego zazdrościć :-)
po prostu od 3 lat nie miałam czasu zebrać się do fryzjera :-), teraz to muszę bo przy dziecku chcę mieć krótsze ... P. zresztą już zapowiada, że pierwsze czego nauczy malucha to za nie ciągnąć, ale myślę, że tego to nawet nie trzeba będzie uczyć :-)
Kasiu uwierzmi ze jest ja moje wlosy najdluzsze mialam majac jakies 12 lat i byly takie po polowy plecow, i bylam glupia bo obcielam je bardzo krociutko tak ze stawialam sobie z tylu na zel i od tamtej pory nie moge zapuscic wlosow bardziej niz do lopatek i to te najdluzsze. I teraz takie sa ale musze je obciac bo tez dawno tego nie robilam i sa koncowki porozdwajane i strasnzie mi wypadaja Wiec musze sie wybrac do fryzjera
Oj tak tak nie bedzieszmusiala uczyc malenstwa zeby ciagnal Sam sie bardzo szybko nauczy