Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sandra, majtkowe pampersy wyprobowane 6 - za waskie, niestety sa na wezsze dupcie niz Jagodziana robione, kupilam opakowanie ze trzy miechy temu. No i druga sprawa, ze po kilku nockach znowu malej wyszlo uczulenie na cipce, a jak wrocilam do pieluch rossmannowskich to zaraz zeszlo. Najlepsze (w sensie szerokosci) pieluchy jakie znalazlam to pieluchy z rossmanna i to te pieluchomajtki najwieksze. Sa szerokie i jeszcze dobre, ale nie wiem jak dlugo. Niestety nie mamy Tesco w Slupsku, wiec nie jestem w stanie sprawdzic czy bylyby dobre, a Bella tez odpada, bo jest na wezsze pupcie i niestety bokiem siusiu w nocy ucieka.A jaki jest najwiekszy rozmiar pieluch? 6? My nadal na tescowych 5tkach
Mada, wszystko idzie do przoduSuper, ze tak szybko Ami zaczela sikac i robic kupke do nocnika
A ze jeszcze macie problemy jak ma majtki to nic - daje Wam tydzien, dwa, ze Ami bedzie smigac do nocnika w kazdym ubraniu
:-)
Karoo, z Jagodzianki to taka "zdrowa dupcia" bedzie ;-):-) juz zreszta jest:-) A majtkowe pampersy probowalas? Moze w nich byloby wygodniej, bo nie ma problemu z mocowaniem rzepow.
wiec moze powinnam kupowac juz Sarze te w rozm. 6
Moje dziecko w dupce tez nie najchudsze i czasami mam wrazenie, ze pampers bedzie sie jej wrzynal w pupke
zwlaszcza w nocy jak sie kreci.

)
Sara jak zrobi kupe to pozwala mi sie podcierac i wtedy myje jej tylek chusteczkami mokrymi, ale jak zrobi siku to obowiazkowo musi sobie "pipcię" (jak mowiczy wasze dziewczyny podcieraja sie same?? bo Ami chce tylko sama...tylko ja nie wierze ze wytrze sie dobrze i poprawiam a wtedy jest afera![]()
) podetrzec sama kawalkiem (czasami mikoskopijnych rozmiarow
) papieru

A z sukcesywnym sikaniem do nocnika tez bedzie coraz lepiej 
;-):-):-):-)My dzieki Bedytce uzywamy od dluzszego czasu tescowych pieluch i pieluchomajtek i sa naprawde super - zero podraznien, uczulen, a i cena atrakcyjna:-)

zakładam jej dla wygody albo tylko majteczki albo rajstopki i jak nie zauwaze że biegnie na nocnik to póxniej trza ja przebrać