Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mada nocnik nie zając, nie ucieknie, nic się nie stresuj tylko próbuj dalej:-)

mam nadzieję że na dobre
tylko ta kupka... żeby sie wypróżniłą musze jej założyć pieluchę. jak nie załóżę, nie zrobi i płacze
ale babeczka z klubu malucha mówiła, że sporo dzieci ma podobne problemy w tym wieku... miałyście takie?dzięki dziewczynki
kryzys minąłmam nadzieję że na dobre
julcia znów robi siusi na nocniczek, malo tego sama chce je wylewać do kibelka i spuszczać wodę
tylko ta kupka... żeby sie wypróżniłą musze jej założyć pieluchę. jak nie załóżę, nie zrobi i płacze
ale babeczka z klubu malucha mówiła, że sporo dzieci ma podobne problemy w tym wieku... miałyście takie?
, wiec musisz cierpliwie poczekac i nie przymuszac Julci, bo moze byc gorzej (kilka razy wysadzilam pszczole na sile, jak widzialam, ze sie "sklada" do robienia kupy - efekt: wstrzymywala defekacje nawet 3 dni
). Powodzenia!
po spacerku to samo...i tak zostało
jak ja ide to ona też i zawsze coś w nocniku zostawi ...a dziś nawet kupke "prawie" zostawiła, prawie bo tak biedna sie meczyła ze az zeszła z nocnika
:-)
A co do robienia kupki to w koncu tez zacznie robic ja do nocnika, zobaczysz!
U nas nie bylo z tym problemu, ale dlugo czekalam, zeby Sara w ogole zaczela korzystac z nocnika 

ja nie wiem po jakim czasie mam wymagac sikania tylko do nocnika, zaczeła od soboty a dzis juz sroda
a nagorszy był olbrzymi klocek w majtach
U nas tez byly takie problemy - raz ladnie sikala do nocnika, a innym razem non stop ze szmata latalam