reklama

Nauka nocnikowania

reklama
Bedytka nie ma to jak rady doświadczonych koleżanek z BB:tak::tak::tak:dzięki:-)

po południu było lepiej, przeprosiła sie z nocnikiem i jedna wpadeczke zaliczyła:tak: ale chyba to nie bedzie tak ze do drzemki bedzie sikac po nogach a po drzemce do nocnika:baffled:

u nas tez ostatnino jakies wpadki mamy i maly bunt na nocnik :)

ale zeszlej nocy przyszla do nas od sypialni i stwierdzila ze chce siku no wiec ja wzielam i ladnie z nocniczkiem sie pogodzila.. zobaczymy na jak dlugo :D:D

Mada, bedzie tylko lepiej :tak::-)

A ktore z dzieciaczkow sypia juz bez pieluszki?
Bo u nas jeszcze dluuuuugoooo bez pieluchy sie nie obejdzie, bo rano pampers wazy chyba z kilogram :baffled::-p

A Sara najabardziej rozbraja mnie tym, ze jak siada na nocnik, zeby kupe zrobic to musi miec ksiazeczke albo gazete :-D:-D:-D

odpukac od wczoraj bez wpadki:-ppewnie ciesze sie na zapas ale co z tego;-)

tylko jedno u nas jest problemem, jak jest z gołym tyłkiem to sama idzie na nocnik , jak ma choć majtki to trzeba sie pytac a i tak twierdzi ze nie chce a jak ja posadze to nasika:baffled: za to z kupa sama idzie na nocnik i musi sama zostac w łazience

Sandra- u nas na noc to chyba sie odwaze nie założyc pieluchy jak Ami skończy 4 lata;-):-p hihi z ta książeczką i gazeta dobre:-D

U nas to by sie w sumie przydalo, zeby mala z nocnych pieluch wyrosla - niedlugo nie bedzie juz pieluch w ktore ja w ogole zmieszcze :baffled:

Problem niestety w szerokosci - po moim dziecku juz widac, ze dupcie to ona bedzie miala po mamusi szeroka nawet teraz.

Karoo- u nas wcale nie lepiej z pieluchami , kupuje te największe a i tak dobre sa tylko tescowe i z belli, w pampersy te najwieksze to juz od dawna sie nie wbija:baffled:

reklama
A jaki jest najwiekszy rozmiar pieluch? 6? My nadal na tescowych 5tkach :tak:

Mada, wszystko idzie do przodu :tak: Super, ze tak szybko Ami zaczela sikac i robic kupke do nocnika :tak: A ze jeszcze macie problemy jak ma majtki to nic - daje Wam tydzien, dwa, ze Ami bedzie smigac do nocnika w kazdym ubraniu :tak::-)

Karoo, z Jagodzianki to taka "zdrowa dupcia" bedzie ;-):-) juz zreszta jest :tak::-) A majtkowe pampersy probowalas? Moze w nich byloby wygodniej, bo nie ma problemu z mocowaniem rzepow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry