Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie...Sandrunia przypomniałaś mi o BB! dziękuję.... moja Oliwka że tak powiem (nie chwaląc się)...od wakacji bez pieluchy....a od 3 tygodni śpi również bez.... z podkładami pod prześcieradłem...ale wpadki nie było.
:-) Witaj, witaj! Zajrzyj na inne watki!
No i Oliwka sie pochwal innym dziewczynom - sliczna jest! PS. Zaprosilam Frutiska na n-k 
:-)

A wiesz, ze mozliwechyba ta pielucha do ogrzewania dupki służy![]()
Monika mi ostatnio powiedziala jak tak gadalysmy o sikaniu Sary, ze pamieta jak miala 4-5 lat, ze lubila sikac w rajtki, bo tak przyjemnie cieplo sie jej robilo, ale ze potem szybko je plukala i chwalila sie naszej mamie, ze sobie je wyprala 

:-)
Moze byc tak, ze bedzie miec dopiero 3-4 lata jak bedzie mozna zrezygnowac z pieluch w nocy 
teraz to ja się zlałam:-):-):-)A wiesz, ze mozliweMonika mi ostatnio powiedziala jak tak gadalysmy o sikaniu Sary, ze pamieta jak miala 4-5 lat, ze lubila sikac w rajtki, bo tak przyjemnie cieplo sie jej robilo, ale ze potem szybko je plukala i chwalila sie naszej mamie, ze sobie je wyprala
![]()
BOSKA jest!!a jak reszta dzieciaczków z nocnikiem wygląda? bo u nas to chyba "nauka" już zakończona
ps. śpimy dalej w pieluszce![]()